Verklarende Woordenlijst

Verklarende Woordenlijst

 • OPERATIONELE LEASE

  De juiste machine op het juiste moment.
  Uw uitrusting is een productiewerktuig dat u regelmatig wenst te vernieuwen. Operationele lease is het ideale instrument om de juiste machine op het juiste ogenblik te hebben en om uw balans te optimaliseren. Bijkomend kunnen aanvullende diensten aangeboden worden.

 • LENING

  Eigendom nu, spreiding van de verwervingskost over de tijd.
  Door het aanbod van CNH Industrial Capital aan competitieve en flexibele aflossingsschema’s en de mogelijkheid gepersonaliseerde afbetalingsschema’s aan te bieden aangepast aan uw specifieke seizoengebonden behoeften, verwerft u de onmiddellijke eigendom van uw produktiemiddel met spreiding van uw kredietlijnen. Bijkomend kunnen de interestlasten ingeboekt worden als kost.
 • FINANCIËLE LEASE

  Geniet van een aankoopoptie en aantrekkelijke rentes.
  Financiële leaseschema’s bieden flexibiliteit en aantrekkelijke rentes. Uw least uw produktiemiddel met behoud van de mogelijkheid de juridische eigendom te verwerven op het einde van de leaseperiode. Bijkomend geniet u van de fiscale voordelen.

 • SUBSIDIE AANVRA

  CNH Industrial Capital, een erkende bank.
  CNH Industrial Capital kent als geen ander de weg in de wereld van de lokale subsidiemogelijkheden. Graag bieden wij u onze diensten aan om maximaal te genieten van de diverse steunmogelijkheden. Neem gerust contact op met uw adviseur.

 • REMARKETING

  Een tweede leven voor gebruikt materiaal.
  CNH Industrial Capital zorgt dat gebruikte machines een tweede leven kennen op het einde van de lease.