Maaidorsers - SmartSteer™-systeem

PLM® NAVIGATIE  PLM®-GEWASBEHEER  PLM®-GEGEVENSBEHEER  PLM® ONDERSTEUNING

BETROUWBARE MAAIBORDEN. PRECISIEOOGSTEN IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Omdat het SmartSteer™-systeem een laserstraal gebruikt in plaats van optische 3D-herkenning zoals bij conventionele traceersystemen, werkt dit perfect in stoffige omstandigheden en ‘s nachts. Gecombineerd met het New Holland precisielandbouwpakket verbetert u het in kaart brengen van uw oogst en prestaties. 

 

HOE HET WERKT

Het SmartSteer™-oogstnavigatiesysteem scant het verschil tussen de stoppel en het ongemaaide gewas met een laseroog en zorgt er automatisch voor dat het maaibord steeds volledig langs de rand wordt geleid. Hoe? Het genereert de exacte rij ongemaaid gewas, waarna signalen naar het stuursysteem worden verzonden om zo het juiste pad te volgen. Resultaat? De bestuurder kan zich concentreren op andere maaifuncties voor maximale prestaties. Het meest geavanceerde systeem is beschikbaar op de CX8000- en CR-maaidorsers, waarbij de bestuurder de laserscanner kan instellen om de gewasrand ofwel op de linkerzijde, ofwel op de rechterzijde van het maaibord op te sporen. Op de CX5000 en de CX6000 kan enkel de linkerzijde van het maaibord worden opgespoord. Omdat het SmartSteer™-systeem op de maaidorser zelf is gemonteerd, is het volledig compatibel met elk ander type maaibord, waarbij u een ultieme nauwkeurigheid krijgt met standaard operationele flexibiliteit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Autopilot™, Autosense™, EZ-Guide®, EZ-Pilot™, EZ-Remote™, EZ-Steer™, Field-IQ™, OnPath®, T2™, T3™, TrueTracker™ en TrueGuide™ zijn handelsmerken van Trimble Navigation Limited, gedeponeerd bij de dienst patenten en handelsmerken in de Verenigde Staten en elders.