New Holland-onderdelen

 

TITOLO

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE SERVICE AFDELING VAN NEW HOLLAND

In onderstaande rubrieken vindt u een overzicht van de activiteiten van de Service afdeling en van de manier waarop uw New Holland dealer u met raad en daad terzijde kan staan om u de oplossing te bieden die optimaal aan uw behoeften tegemoet komt.

Een bedrijf kan alleen goede zaken doen als het productaanbod zowel in omvang als in kwaliteit aan de eisen van zijn klanten voldoet. Het spreekt dan ook vanzelf dat een uitstekende service en de beschikbaarheid van onderdelen de belangrijkste criteria zijn waaraan onze prestaties getoetst worden. Wij zijn een toonaangevende producent van landbouwmachines en we zijn trots op onze opmerkelijke verkoopresultaten en op de vele prijzen die we gekregen hebben voor onze innoverende producten. Maar we beseffen heel goed dat voor u andere aspecten belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld de wetenschap, dat dankzij de beschikbaarheid van onderdelen de uitvaltijd van uw machines tot een minimum beperkt zal zijn.

De kracht van de Service afdeling van New Holland is toe te schrijven aan de gigantische logistieke infrastructuur. De efficiëntie van deze organisatie berust op de nauwe samenwerking met 4300 leveranciers en meer dan 5000 verkooppunten, waaronder 1600 dealers die zorg dragen voor de reparaties en het onderhoud van uw New Holland machines en voor het leveren van accessoires.

De Service afdeling van New Holland is meer dan een adres voor onderdelen. Ontdek op de volgende pagina’s de producten en diensten die u geboden worden.