ONZE INNOVATIES

New Holland Agriculture T3F wint de onderscheiding TOTY® 2015 - Best of Specialized, een indrukwekkend resultaat in het gespecialiseerde segmentNa een lang proces dat maar liefst zes maanden duurde en waarin de jury van deze prestigieuze alle meedingende machines analyseerde en op het land uitteste...

De T8 Auto Command™-tractor wint de onderscheiding "Maschine des Jahres 2014 - Machine van het Jaar 2014", een fantastische prestatie van New Holland op AgritechnicaDe nieuwe New Holland T8 Auto Command™-tractor werd door een team van journalisten van de beste Europese publicaties over machines uitgeroepen tot de "Maschine des Jahres 2014 - Machine van het Jaar 2014".

De New Holland BigBaler ontvangt de zilveren SIMA Innovation Award voor zijn geavanceerde veiligheidskenmerkenDe New Holland BigBaler serie, het gamma grote vierkante balenpersen, bevestigde zijn positie als marktleider door de felbegeerde zilveren medaille voor innovatie van SIMA in de wacht te slepen.

ECOBraud: duurzame wijnbouw, vermindert de koolstofvoetafdruk van de wijngaard met maar liefst 40% en verbetert de veiligheid van de bestuurderNew Holland wil met zijn duurzame wijnbouwprogramma ECOBraud, dat integraal onderdeel is van zijn strategie als Clean Energy Leader, de productiviteit en winstgevendheid verbeteren...

Braud 9090X-olijvenoogstmachine: verbetert de oogstefficiëntie tot 20% en verbetert de superintensieve olijvenproductie met een meer dan dubbele oogstsnelheid De wereldwijde productie van olijfolie groeit constant. Om de productiviteit te verhogen en om de daarmee gepaard gaande kostenstijgingen te beheersen...

SynchroKnife™aandrijving: verbetert de uniformiteit van de oogst, het comfort en de kwaliteit van maaidorsersNew Holland veranderde revolutionair de manier waarop maaiborden worden aangedreven dankzij de centraal gemonteerde SynchroKnife™-aandrijving.

Smart Key: verbetert het bestuurders- en machineparkbeheer Landbouwers en loonwerkers kunnen de productiviteit verbeteren met de Smart Key, een hulpmiddel voor zowel bestuurders- als machineparkbeheer. Het gaat ook de diefstal van landbouwmachines tegen...

Intelligent Trailer Braking System: de beste in zijn klasse op het gebied van veiligheid en stabiliteit op de wegHet Intelligent Trailer Braking System verbetert de veiligheid door automatisch de klep te bedienen die de remkracht regelt die uitgeoefend wordt op de aanhangwagen...

De nieuwe maatstaven van New Holland voor veilige, milieuvriendelijke en intensieve olijven- en druivenoogsten zijn door de jury van Sitevi erkendNew Holland heeft twee zilveren medailles en een eervolle vermelding gekregen bij de Sitevi awards 2011

Zilveren medaille voor innovatie van SIMA voor New Holland Crop ID™-systeem New Holland heeft bij de SIMA-prijzen voor innovatie van 2011 de zilveren medaille gewonnen voor het Crop ID™-systeem dat voor de BB9000-serie...

EASYDRIVE™-CVT TRANSMISSIENew Holland ontwikkelde de nieuwe EasyDrive™-transmissie die een gebruiksvriendelijke hydrostatische aandrijving biedt met de vaste snelheid van een mechanische transmissie. EasyDriveTM combineert het beste van beide transmissiesoorten.

‘SuperSteer™’-systeemKort draaien met verbeterde stabiliteit. Win tijd op de wendakkers en vergroot uw productiviteit tot 10 % met de kort draaiende SuperSteer™-vooras!

VochtigheidsmeetsysteemAccurate informatie over de toestand van het gewas dat in balen geperst wordt. Blijf volledig geïnformeerd over de toestand van het gewas dat in balen geperst wordt met het vochtigheidsmeetsysteem van New Holland.

Sensitrak™ 4WD-managementVierwielaandrijving, enkel wanneer nodig: automatisch. Krijg een optimale tractie, bespaar benzine en bescherm het terrein met het Sensitrak™ 4WD automatisch tractiemanagement van New Holland.

Baalweegsysteem onderwegDe eenvoudigste manier om de opbrengst en de prestatie in het oog te houden. Landbouwer of loonwerker? Wat u ook in balen perst of welke baalafmeting u ook kiest...

EdgeWrap™-systeemPerfecte wikkeling in netten, balen die er fantastisch uitzien! Het unieke brede EdgeWrap™-vogelbeksysteem op de ronde balenpersen van New Holland werd voor een 1,3 m breed net ontworpen.

Grain CamTM-systeemZuiverheid op de eerste plaats: nog een innovatieprimeur van New Holland. Het bekroonde Grain CamTM-systeem elimineert gokwerk in verband met de instellingen van de maaidorser en verbetert de graankwaliteit en het bestuurderscomfort.

Opti-Clean™-reinigingsunit Geoptimaliseerde reiniging om te beantwoorden aan de hoge doorvoer van de moderne maaidorsers van vandaag. Verkrijg een graanstaal dat aan de strengste vereisten van de markt beantwoordt!

Varifeed™-maaibordGeoptimaliseerde configuraties, onovertrefbare flexibiliteit! Haal voor elk gewas en in elke omstandigheid het meeste uit uw New Holland-maaidorser met een Varifeed™-maaibord!

Lift-O-Matic™-hefinrichtingbedieningWerktuigen opheffen en neerlaten met een eenvoudige bediening. Wilt u tijd en moeite sparen én even precies blijven werken? Geniet dan van de mechanische eenvoud van het bekroonde Lift-O-Matic™-systeem.

‘Blue Cab’-tractorcabineVolledig afgesloten cabine voor stoffige omgevingen en voor gebruik bij gevaarlijke stoffen. Wat schone gefilterde lucht betreft, kennen de tractoren die met New Holland Blue Cab uitgerust zijn, hun gelijke niet.