Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

New Holland reservedele

 

TITOLO

VELKOMMEN TIL NEW HOLLAND’s SERVICE WEBSIDE

Disse afsnit giver en oversigt over, hvad Service står for, og hvordan din New Holland forhandler er udstyret for at kunne rådgive dig og give dig den bedste løsning i forhold til dine behov.

For at opnå gode resultater er enhver virksomhed nødt til at kunne servicere sine produkter og tilfredsstille sine kunder fuldt ud. Det er derfor ikke overraskende, at udmærket service og sikker levering af reservedele er et væsentligt element i bedømmelsen af ydelserne. Som førende landbrugsmaskinproducent kan vi være stolte over det salgsniveau, vi har nået, eller over det antal af priser for nyskabelse eller design, vi har vundet, men vi er meget opmærksomme på, at du har andre og vigtigere bekymringer. F.eks. tilliden til, at disponible reservedele holder det tidsrum, maskinen er ude af drift, på et minimum.

New Holland’s Services styrke er resultatet af en vældig stor logistisk infrastruktur, der fungerer i nært samarbejde med 4.300 leverandører og mere end 5.000 salgssteder, hvoraf 1.660 er forhandlere, for at tage sig af maskinskader, servicering og levering af tilbehør til din New Holland maskine.

New Holland Service er andet og mere end bare levering af reservedele, se de følgende sider for at opdage alle de tilbud og tjenester, der er til rådighed.