Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

Originale reservedele

 

NEW HOLLAND ORIGINAL PARTS:YOUR PARTNERS IN SUCCESS

ORIGINALE NEW HOLLAND RESERVEDELE: DIN sikkerhed FOR SUCCES

Originale New Holland reservedele er de eneste, som helt lever op til de kvalitetskrav, der er afgørende for det optimale udbytte af dit New Holland produkt. Det skyldes, at ingeniørerne, som har designet disse dele og kontrolleret deres produktion, er de samme personer, der er ansvarlige for vore produkter. De ved præcist, hvad der er det rigtige til din maskine. Brug altid originale New Holland reservedele for at sikre:
 
  • Optimal kvalitet
  • Længere levetid af maskinen
  • Mindre værkstedstid
  • Øget gensalgsværdi
Originale reservedele gør hele forskellen

FiltreUnder de stadigt mere krævende forhold for landbruget holder de originale New Holland filtre din motor kørende længere, stærkere og renere.
New Holland luft- og væskefiltre overholder alle de tekniske specifikationer og krav til din maskine.
Den optimale filtreringsevne garanteres med anvendelse af de nyeste, godkendte teknologier (cellulose, syntetisk eller uorganisk mikrofiberglas …), til opsamling af støvpartikler, sporer, pollen og andre typer forurening, som kan medføre slitage af motoren og dens komponenter.
Før udvælgelsen, testes alle filtre grundigt under normale og ekstreme forhold.

Bed om originale New Holland reservedele for øget beskyttelse og præstation af din maskine, længere levetid af komponenterne og lavere driftsomkostninger!