Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

PLM Precision Land Management

FORDELE VED PRECISION LAND MANAGEMENT

 • Giv din virksomhed en komplet og fl eksibel GPS-løsning.

  Vores Precision Land Management-løsning giver mulighed for at forbedre udbyttet, kontrollere råvareomkostningerne og optimere indtjeningen. New Holland tilbyder løsninger både for manuel kørsel samt fuldt integrerede auto-guidance løsninger.

  Færre driftsudgifter

  Hovedformålet med New Hollands Precision Land Management er at spare brændstof og råvareomkostninger. Det sikres ved at køre i parallelle passager, uanset om der køres i lige linjer, i kurver, ved drejepunkter eller i kuperet terræn.

  Øget produktivitet, selv under besværlige forhold

  Når der sås, sprøjtes, dyrkes eller høstes under vanskelige vejrforhold eller om natten, kan føreren fokusere på selve arbejdet uden at risikere at overlappe eller lægge sårækker for tæt op ad hinanden og samtidig køre hurtigere.

  Forbedret brugerkomfort

  Førere, der bruger navigationsløsninger, fortæller ofte, at de føler sig “mindre trætte og stressede”, hvilket er yderst vigtigt i forbindelse med præcisionslandbrug.


 • En enkel og alsidig løsning

  Næste gang du køber en New Holland-maskine, tilbyder vi at installere en fuldt integreret navigationsløsning.

  Vi tilbyder et komplet udvalg af førende aftermarket-løsninger til GPS-baseret styring, lige fra den laveste priskategori til de dyrere løsninger. Vi har næsten løsninger til alle mærker og modeller.

  Uanset din bedriftstype, dine maskintyper og dit budget så vil brochuren hjælpe dig med at bestemme, hvilket system der er den rigtige løsning for dig.

 

PLM PRODUKTPROGRAM

BROCHURE

Alle specifikationer

download

PLM PORTAL

Online information og service.

Website