Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

PLM Precision Land Management fra New Holland

ALSIDIG GPS STYRING

  • New Holland EZ Guide Plus system for optimal præstation

    I takt med at redskaberne bliver bredere til de forskellige markopgaver, kræver det stadig større opmærksomhed fra føreren at styre traktoren korrekt. New Holland EZ Guide Plus systemet har både en praktisk og tydelig diodebjælke samt en multivisning LCD skærm, som angiver hvilken rute, der skal følges. Ved hjælp af DGPS, husker EZ Guide Plus systemet det oprindelige træk og styrer føreren, så der køres parallelt i de efterfølgende træk. Man undgår overlapninger og overspringninger, og EZ Guide Plus gør det muligt at arbejde hurtigere end med traditionelle styringsmetoder. Dette nedsætter driftsomkostningerne og arbejdet udføres på kortere tid. Med EZ Guide Plus kan du fortsætte arbejdet, selv om sigtbarheden er dårlig. Dis, tåge eller tusmørke forhindrer ikke styresystemet i at holde dig på sporet, og den mindre førertræthed gør de lange arbejdsdage lettere. Eftersom EZ guide Plus ikke er integreret i traktoren, er det let at flytte fra maskine til maskine.
  • New Holland EZ-Guide 500 systemet indeholder de seneste nyheder indenfor GPS

    EZ-Guide 500, bygget over det veletablerede EZ-Guide Plus system, er forbedret med en stor farveskærm (over 300% større) med høj opløsning og en dobbelt frekvens intern GPS modtager. Dette gør det muligt at definere det præcise niveau man ønsker, uden at skulle anskaffe en ekstra GPS modtager til maskinen. Skærmen kan aflæses i enten plant eller 3D perspektiv, og man har mulighed for at se det bearbejdede areal under arbejdet. 32 tydelige lysdioder sikrer hurtig aflæsning under alle lysforhold. Tre store funktionsknapper på venstre side af skærmen giver hurtig adgang til flere relaterede visninger. De tre kontrolknapper i højre side af skærmen giver komplet navigation af funktioner og opsætning. En USB port bagerst på diodebjælken gør det let at overføre data for det bearbejdede areal til hjemmecomputeren.
  • Få udført mere med New Holland EZ styresystem

    En nyudvikling af EZ Guide systemerne giver traktorføreren mulighed for at fokusere maksimalt på redskabet. Baseret på det registrerede første træk og ved hjælp af input fra DGPS, bruger EZ styringen en elektrisk motor til at drive et friktionshjul, som drejer rattet for dig, og holder traktoren i et parallelt spor. For enden af marken, eller hvis det er påkrævet, vil drejning af rattet frakoble hjælpestyringen. EZ Steer kontrolmodulet indeholder elektroniske accellerometre og gyroskoper, som følger jordbunden og trækket præcist - også når der arbejdes i ujævnt terræn eller på skråninger. Den reducerede førertræthed hindrer overlapninger eller oversprungne områder, og dermed sikres optimal kvalitet under arbejdet og således en forøgelse af førerens daglige præstation. New Holland EZ Steer systemet kan monteres og opsættes på de fleste traktorer med power steering.

 

PLM PRODUKTPROGRAM

BROCHURE

Alle specifikationer

download

PLM PORTAL

Online information og service.

Website