Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

CLEAN ENERGY LEADER

100% COMMITTED TO A SAFE AND CLEAN FUTURE.

Siden 2006 har New Holland slået sit navn fast som "Clean Energy Leader" for sin aktive indsats og udvikling indenfor vedvarende brændstof, reducerede udledningssystemer og bærbar landbrugsteknologi. New Holland tilbyder den moderne landmand det største udvalg af tilgængelige løsninger, som øger effektiviteten og produktiviteten, og samtidig respekterer miljøet.
www.thecleanenergyleader.com

Pionerer indenfor biodiesel siden 2006I dag er New Holland den mest aktive producent af B100, 100% biodiesel kompatible produkter. Alle Tier 4 ECOBlue™ SCR-motorer er kompatible med B20, 20% biodiesel blandinger, forudsat at biodiesel blandingen lever fuldt op til den seneste brændstof specifikation EN14214:2009 og betjeningen sker i henhold til anvisningerne i instruktionsbogen.

Tier 4: forbedret produktivitet og effektivitet

New Holland bestræber sig på at integrere den optimalt tilgængelige motorteknologi for at overholde de høje Tier 4A miljøstandarder. Højeffektive traktorer og høstmaskiner over 100 hk anvender SCR- teknologi (Selective Catalytic Reduction), mens maskiner med en motoreffekt under 100 hk bruger løsningen med recirkulation af afkølet udstødningsgas. New Holland er markedets største udbyder af Tier 4A godkendte maskiner med 16 mejetærskere og 27 traktorer.

NH²™ Brinttraktor og energiuafhængigt landbrug

New Holland Agriculture forbereder sig allerede nu på en fremtid helt uden skadelige udledninger, en verden hvor man selv kan dække egne behov for energi. Det lyder måske som en fantasi, men for New Holland er det næsten blevet virkelighed gennem udviklingen af NH²™ traktoren. Den kører på ren brint, produceret af landmændene selv på det fremtidige energiuafhængige landbrug. NH² producerer faktisk ingen udledninger, blot lidt vand. New Holland tænder altid fremad for at kunne levere kunderne morgendagens løsninger allerede i dag. Hvorfor? For at forbedre den verden vi lever i.

Komplette løsninger til biomasse produktion

New Holland er dybt engageret i det bæredygtige landbrug, og biomasse kan betragtes som den ultimative vedvarende energikilde. Den uendelige cyklus med såning, vækst og høst er lige så gammel som landbruget selv, og vil eksistere så længe vi fortsætter med at dyrke vore jorde. New Holland tilbyder en komplet serie landbrugsmaskiner til dyrkning, høst og bearbejdning af afgrøder til biomasse. Resultatet? Du kan dække dit eget energibehov og sælge eventuelt overskydende til det nationale el-net. Få ny energi med New Holland.

Beregn og reducer dit CO2-aftryk i miljøet

Kunderne kræver i stigende grad landbrugsprodukter med et reduceret CO2-aftryk. For at støtte landmændene i denne udfordring og samtidig øge deres indtjening, har New Holland udviklet en CO2-aftryks metode. Reducering af brændstofforbruget og samtidig forøgelse af produktiviteten og effektiviteten på gården er tanken bag ECOBlue og ECOBraud strategierne, som i betydelig grad vil nedsætte dine maskiners CO2-aftryk. Et reduceret klimaaftryk betyder et mere bæredygtigt landbrug.