Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

CR Demotur 2013CR Demotur 2013

New Hollands største CR rotormejetærsker model vil til høst være at se på egne marker.

Vi lancerer til høsten en demotur i dit lokal område, det vil sige du får mulighed for at se vores CR mejetærskere i dine afgrøder og under dine høstforhold.

Turen vil tage sit udgangspunkt i de tidligere frøafgrøder på sydhavsøerne og herfra stille bevæge sig op igennem landet og ind i de mere traditionelle kornafgrøder henover Sjælland og Fyn. Vi vil herefter tage springet til Sønderjylland og bevæge os op igennem landet og på passende arealer teste mejetærskernes enorme kapacitet og demonstrere deres helt enestående evne til at levere en færdigvare af højeste kvalitet.

CR rotormejetærskeren fik til sæson 2012 en stor teknisk produktopdatering, hvilket vi har kunnet se resultatet af i løbet af sidste sæson. Serien er blevet meget bedre på en lang række punkter, som har givet øget produktivitet i alle afgrøder. Og dette uden at gå på kompromis med CR seriens velkendte meget lave andel af beskadigede kerner og velkendte gode halmkvalitet. Særligt har vores nye Twin Pitch rotor betydet en meget jævn og rolig belastning af drivlinjen og maskinens tærskeorganer, hvilket har betydet mindre slid og spild samt en endnu bedre førerkomfort. Mange af de førnævnte opdateringer omhandler seriens produktkvalitet og har styrket maskinen på de punkter vi tidligere har set udfordringer ved. Mejetærskerens nyudviklede skærebordsstyring med flere AutoFloat sensorer på de bredde skæreborde, bidrager yderligere til produktiviteten og sikrer en god og effektiv opsamling af liggende og kortstråede afgrøder. Yderligere har opdateringen med New Holland ECOBlue Tier 4A motorer givet ca. 10% brændstofbesparelse og en bedre samlet driftsøkonomi, også selvom der skal fyldes AdBlue på maskinen. 

Kontakt gerne din lokale New Holland forhandler for nærmere information om, hvor vi kører i dit område.

Vi ses i høstarbejdet
Med venlig hilsen
Tonny H. Grønne
Salgschef Høstmaskiner
New Holland AG.

 

 

 

Uge 29 – d. 14.07 til 20.07.

Så blev begge CR9090 sat i marken på henholdsvis syd Langeland (John Madsen) og syd Sjælland (Johannes Mertz). Mejetærskerne blev fulgt med stor interesse af de lokale og blev testkørt af mejetærskerpiloter fra besøgsstederne med stor iver. Med den vejrudsigt vi har pt. er der god tid og humør til at se og køre mejetærskerne. Vores demopiloter (Mikkel Baltser og Peter Andersen) har gjort de første erfaringer i frøgræs og føler sig godt rustet til at tage enhver udfordring op. Enhederne vil blive i området en uges tid endnu og der er rig mulighed for at se dem i aktion.


Uge 32

CR9090 er nu i det jydske i samarbejde med Maskinpartner - nærmere betegnet i Krollerup på Landmand Niels Nielsens marker, hvor den fortsætter med stærke tal i arbejdet. Der høstes rug på op til 45 tons i timen med meget stor halmmængde og i moden afgrøde ligger hastigheden på op til 8 km/t. 10 ha er klaret på 2 timer. CR9090 fortsætter hele ugen - så kig ud og se den i aktion!


Uge 33

CR9090 er nu rykket videre til MVJ Maskiner, hvor den er i marken ved tyrestationen i Varde. 11 hektar er nu blevet tilbagelagt med lidt held, idet vejret har været truende. Hele uge 33 er den i gang her - så kig forbi!