Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 14/11/2011

New Holland tilbyder et fyrre-fods aluminium Varifeed™ skærebord på CR Serien, hvilket giver en overlegen produktivitet og reduceret jordkomprimering 

• Super letvægts-konstruktion: reducerer jordkomprimering og maskinbelastning, hvilket øger driftssikkerheden
• Betydeligt færre vibrationer og nem tilkobling: letter førerens arbejde
• Forbedret udsyn over skærebordet: højere præcision og dermed et højere udbytte

For at forbedre høstproduktiviteten og imødekomme kravet om stadig større skæreborde, så antal gennemkørsler på marken minimeres, kan der leveres et helt nyt 40 fods aluminium Varifeed™ skærebord fra 2013 til hele CR Serien. Hedley Cooper, direktør for Harvester Product Management udtaler, “New Holland er den første producent, der lancerer denne suveræne teknologi, der betyder yderligere et trin i vores stræben efter at kunne tilbyde kunderne de mest avancerede nyskabelser inden for høstarbejde.” Dette meget lette skærebord reducerer jordkomprimering og øger udbyttet, og det mindsker slitagen på mejetærskeren, hvorved den allerede imponerende driftssikkerhed bliver endnu bedre.

Super letvægts-konstruktion: reducerer jordkomprimering og maskinbelastning, hvilket øger driftssikkerheden
Den nye serie af lette Varifeed™ skæreborde, der kan leveres i 12 og 14 meters bredde, har en meget innovativ ekstruderet aluminum-ramme udviklet til at støtte skærebordet. De bredere rammer, som har lavere vægt og mindre masse i forhold til gængse rammer, er stive, og dette modvirker nedhængning, som forbindes med normale bredere skæreborde, og som giver generel skærebordsbelastning og medfører, at drivlinjerne bøjer, hvilket går ud over driftssikkerheden. Endvidere reducerer den lette konstruktion maskinens generelle vægt, hvilket nedsætter jordkomprimeringen, og dette forøger udbyttet år efter år.

Betydeligt færre vibrationer og nem tilkobling: letter førerens arbejde
Den hule ramme reducerer ikke alene vægten men absorberer også vibrationer, og dette giver en mere jævn kørsel, som gør føreren mindre træt. Endvidere forbliver skærebordskoblingen uændret, hvilket betyder mindre stilstandstid i den begrænsede periode, hvor der kan høstes.

Forbedret udsyn over skærebordet: højere præcision og dermed et højere udbytte
14 meter Varifeed™ skærebordet har en anden nyskabelse inden for mejetærskning: den dobbelt delte vinde. Gængse vinder er delt midt i skærebordet, og derfor er udsynet begrænset på grund af vinde-støtterne. I modsætning til dette har New Hollands nyskabelse en 2,76 m centervinde, der er kombineret med side-vinder, som varierer i længde alt efter bredden på skærebordet. Dette giver et uhindret udsyn over midten af skærebordet, hvilket øger præcisionen under høstarbejdet.

Den lette betjening er forbedret yderligere, da hældningen på stålvindetænderne kan justeres via en elmotor, og dette gør det nemt at foretage ændringer, når afgrødebetingelserne varierer. Vindedrevet er også integreret i centerrøret, hvilket eliminerer risikoen for, at afgrøden sidder fast, endvidere har det ingen drivkæder, og det er vedligeholdelsesfrit.

Den fulde 80 cm skærebjælke-bevægelse frem/tilbage, som er det bedste i branchen, sikrer en fuldstændig indsamling af afgrøden, og de integrerede sideknive kan opbevares på selve skærebordet, når de ikke anvendes, hvilket gør det hurtigere at skifte mellem forskellige afgrøder.

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN