Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 14/11/2011

New Holland har udvidet og opgraderet serien af T4000 F/N/V specialtraktorer 
New Holland har udvidet og opgraderet serien  af T4000 F/N/V specialtraktorer• Ny topmodel i serien T4060 F/N/V med 106hk
• Nyt design, intuitivt førermiljø: bedste ergonomi sammenlignet med konkurrenterne
• Fabriksmonteret hydraulisk tårn placeret i midten: nem styring af fire fjernventiler og en tilpasset motoreffekt
• Mekanisk parkeringslås på Dual Command modeller: 100% garanteret standsning giver øget sikkerhed i ekstremt hældende terræn
• Rekalibreret kraftudtagshastighed: forbedret brændstoføkonomi og større fleksibiltet under drift
• Lever op til kravene i ECOBraud ordningen vedrørende bæredygtig vinavl

New Holland har i tres år været førende inden for udviklingen af specialtraktorer, og vi har udvidet vores førende serie med lanceringen af en helt ny topmodel T4060 F/N/V med 106 hk. Pierre Lahutte, direktør for Tractor Product Management, forklarer, “Hele T4000 F/N/V Serien er blevet udvidet markant med yderligere hydrauliske funktioner og et forbedret kraftudtag, og vores kunder, der arbejder i hældende terræn, vil sætte pris på den mekaniske parkeringsbremse, der holder traktoren helt stille, når den parkeres, hvilket øger sikkerheden betydeligt.”

Ny topmodel i serien T4060 F/N/V med 106 hk

Kunder, der arbejder inden for specialområder, stiller stadig større krav, og de arbejder med meget specialiserede opgaver, der kræver en kompakt maskine med høj effekt. T4060 modellen lever op til disse krav, og den kan leveres i tre udgaver, til frugtplantager, i en smal udgave og til vingårde. Modellen har en 4.5 liter turboladet og mellemkølet Nef motor, der fuldt ud kan køre på B100, 100% biodiesel. Maks. effekt på 106 hk opnås ved 2.300 o/min, og en momentforøgelse på 31% betyder, at T4060 kan klare selv de sværeste opgaver, såsom hurtig harvning, i de mest krævende omgivelser.

Nyt design, intuitivt førermiljø: bedste ergonomi sammenlignet med konkurrenterne

New Holland har bragt førerkomforten op på et helt nyt niveau med en gennemgribende ændring af kabinen på alle modeller i serien. Der er blevet anvendt avancerede teknikker med virtual reality-simulering for at sikre, at alle betjeningsgreb er placeret præcist, så ergonomien bliver optimal. Alle vigtige traktorfunktioner er blevet flyttet og samlet på højre konsol, inklusive betjeningsgrebene til de bagerste fjernventiler samt grebene til front- og baglift, hvilket gør det muligt at betjene traktoren hurtigt og intuitivt. Den forreste del af bagskærmene er også blevet ændret, hvilket giver en mere naturlig position ved betjening af gas- og koblingspedalerne, og tilføjelsen af en MP3-kompatibel Bluetooth radio gør, at førerne altid kan komme i kontakt med omgivelserne, uanset hvor de befinder sig.

Fabriksmonteret midtermonteret elektrohydraulisk blok: nem betjening af fire fjernventiler og en tilpasset motoreffekt

T4000 F/N/V Serien har nu en fabriksmonteret, tilpasset midtermonteret blok med op til fire fjernventiler, som kan leve op til kravene på moderne frugtplantager og vingårde. Komplicerede opgaver såsom beskæring og kørsel mellem frugttræer og vinstokke kan løses absolut sikkert, og uden spor.

De tætte, proportionale elektroniske midtermonterede ventiler kan styres intuitivt med et helt nyt elektronisk joystick, der ligger perfekt i hånden, og som sidder på styrekonsollen i højre side. En tilpasset motortilslutning sikrer, at der altid er et flow på op til 20 liter/minut, og man kan aktivere det fra den komfortable kabine via en on-off-afbryder, og en specifik skala sikrer præcis flowstyring.

Mekanisk parkeringslås på Dual Command modeller: 100% garanteret standsning giver øget sikkerhed i ekstremt hældende terræn

T4000 F/N/V anvendes i områder med ekstreme hældninger på op til 45%, så det er meget vigtigt, at traktoren kan holdes sikkert i en parkeret position. For at øge parkeringssikkerheden har New Holland udviklet den mekaniske parkeringslås, som kan leveres i forbindelse med Dual Command™ transmissionen. Dette system sikrer 100% mekanisk blokering af transmissionen, og det forhindrer traktoren i at rulle frem eller tilbage, når den er parkeret på stejle skråninger, selv når en fuldt læsset anhænger er tilkoblet. Parkeringslåsen aktiveres intuitivt, enten via et specifikt greb eller en specifik 'port' på krybegearstangen. Sikkerheden er yderligere forbedret, da parkeringslåsen skal deaktiveres manuelt, før man kan tilkoble drevet.

Rekalibreret kraftudtagshastighed: forbedret brændstoføkonomi og større fleksibiltet under drift

Reduktionen af kraftudtagets driftshastighed med hele 5% har reduceret brændstofforbruget betydeligt. En kraftudtagshastighed på 540 o/min opnås nu ved et motoromdrejningstal på 1958 o/min, og 1000 o/min opnås allerede ved et motoromdrejningstal på 2000 o/min. Brugeren lægger med det samme mærke til den forbedrede kraftudtags-fleksibilitet, da det omdrejningstal, hvor maksimal motorydelse opnås, er blevet afstemt med kraftudtagets omdrejningstal, hvilket øger fleksibiliteten, når der arbejdes under belastning.

Lever op til kravene i ECOBraud ordningen vedrørende bæredygtig vinavl

New Holland er på forkant, når det gælder bæredygtig vinavl, og der sigtes efter at øge produktiviteten og afkastet ved at optimere anvendelse af gødning, arbejdsmønstre og teknikker. Den nye T4000 F/N/V Serie kan udstyres med en forhandlermonteret GPS-antenne og en monitor til automatisk styring, hvilket optimerer arbejdet i marken.

Model Maks. effekt (hk[CV]) Maks. drejningsmoment (Nm) Momentforøgelse (%)

 

Min. bredde (mm)

F/N/V
T4020 V 65 290 46 1061
T4030 F/N/V 78 330 39 1476 / 1229/ 1061
T4040 F/N/V 88 352 30 1476 / 1229/ 1061
T4050 F/N/V 97 398 35 1476 / 1229/ 1061
T4060 F/N/V 106 425 31 1476 / 1229/ 1061

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN