Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 14/11/2011

Den nye TD5 Serie giver robust ydelse i en komfortabel pakke med meget udstyr 
Den nye TD5 Serie giver robust ydelse i en komfortabel pakke med meget udstyr• Ny VisionView™ kabine: bedste førerkomfort og ergonomi i sin klasse samt et flot design
• Robuste og effektive mekaniske motorer: op til 113 hk giver ultimativ produktivitet og effektivitet
• Som den første i sin klasse har den hydraulisk PowerShuttle: ideelt til læsseropgaver
• Mulighed for styrtbøjle (ROPS) med fuld overholdelse af FOPS krav: uovertruffen førersikkerhed
• Kan anvendes med R38 dæk, hvilket øger produktiviteten og reducerer jordkomprimeringen
New Holland har genudviklet og udvidet TD5 Serien af traktorer, hvilket giver landmænd med traditionel mælkeproduktion og kvægbrug mulighed for at få en pålidelig traktor til en meget konkurrencedygtig pris. Den udvidede serie har nu seks modeller, alle med det typiske New Holland design: TD5.65, TD5.75, TD5.85, TD5.95, sammen med de to nye topmodeller i serien TD5.105 og TD5.115, der yder mellem 65 og 113 hk. Pierre Lahutte, direktør for Tractor Product Management udtaler, “TD5 Serien er blevet omhyggeligt udviklet til at kunne imødekomme behovet i dette meget konkurrenceprægede segment med specifikke krav. Populære elementer, såsom mekanisk transmission og nem vedligeholdelse, er blevet knyttet sammen med en ny kabine og en ratstamme-monteret hydraulisk PowerShuttle, som er enestående i denne klasse, for at kunne tilbyde en moderne udgave af en traditionel favorit.”

Ny VisionView™ kabine: bedste førerkomfort og ergonomi i sin klasse samt et flot design

Den helt nye kabine giver en fremragende komfort og intuitiv styring af alle vigtige traktorfunktioner. Designelementerne, som er fokuseret på føreren, indbefatter betydelige ergonomiske forbedringer: alle vigtige betjeningsgreb, inklusive gashåndtaget og grebene til styring af de hydrauliske fjernventiler, er blevet flyttet over i højre side, så føreren ikke behøver at vende og dreje sig så meget. Det fuldt integrerede læsser-joystick, der er placeret ergonomisk korrekt i kabinen, sammen med den søjle-monterede vendegearstang, giver øget læsser-produktivitet og gør føreren mindre træt. En dedikeret pedal til justering af ratstammen gør det muligt for brugere at positionere rattet, så det passer til deres naturlige førerposition.

Udsyn er et vigtigt kendetegn ved TD5, og det ekstra udsynspanel, som øger det samlede glasareal til imponerende 5,034 m2, er ideelt til læsserarbejde, da det giver et fremragende udsyn over hele løftebevægelsen.

Der er udviklet et helt nyt koncept vedrørende klimastyring. En meget hurtig afrimningsblæser leder en kraftfuld luftstrøm imod forruden, hvilket gør, at man kan komme hurtigere i gang om morgenen og om aftenen i frostvejr. Førere i alle aldre og størrelser kan læne sig tilbage og nyde VisionView™ kabinen takket være udviklingen af et større, mere komfortabelt sæde, og de kan endda invitere gæster med på det nye passagersæde.

Når man arbejder sent om aftenen eller i mørke lader, oplyser de beskyttede arbejdslygter bagpå selv de mørkeste hjørner. De seks arbejdslygter er indbygget i tagsektionen bagpå, og derfor behøver man ikke at fjerne dem, når man arbejder på steder med lavthængende grene eller i lave haller.

TD5 Serien har et typisk New Holland design, eksempelvis den hældende motorhjelm og de karakteristiske forlygter. Den ergonomiske indretning er også typisk for vores traktor-serier.

Robuste og effektive mekaniske motorer: Op til 113 hk giver utimativ produktivitet og effektivitet

Udbuddet af motorer er skræddersyet, ikke bare til TD5 Serien, men til hver enkelt model baseret på dens specifikke brugerprofil. De alsidige TD5.65 og TD5.75 modeller har potente trecylindrede motorer, der yder op til 72 hk, en stabil ydelse i en brændstoføkonomisk pakke. TD5.85 har en FPT Industrial F5C motor, og de tre topmodeller, TD5.95 – TD5.115 er udstyret med en 4.5 liter FPT Industrial Nef motor med et maksimalt drejningsmoment på 445Nm til de mest krævende forhold. Disse motorer har turbolader og intercooler og en økonomisk og pålidelig ydelse med en effektiv brændstofudnyttelse, lange serviceintervaller på op til 600 timer, hvilket betyder, at ejerne bruger mere tid på arbejdet og mindre tid på vedligeholdelse. Endvidere kan de både køre på standard dieselolie og på B100, 100% biodiesel.

Som den første i sin klasse har den hydraulisk PowerShuttle: ideelt til læsseropgaver

TD5 tilbyder som den eneste i sin klasse ratstammemonteret hydraulisk PowerShuttle som ekstraudstyr, så man kan skifte retning under kørslen uden at skulle trykke koblingspedalen ned. TD5.85 til TD5.115 modellerne har et jævnt retningsskifte, som er perfekt for landmænd med mælkeproduktion og kvægbrug, hvor læsseren anvendes meget, når man stabler baller eller fodrer kvæg.
v TD5.65 og TD5.75, og alle modeller, hvis de er udstyret med 20x12 transmissionen, kan leveres udelukkende med det mekaniske vendegear.

Bremseevnen er øget med 15% som en følge af den stigende effekt på TD5.105 og TD5.115 modellerne takket være en ekstra bremseskive, som giver øget sikkerhed, især ved transportkørsel på skråninger.

Mulighed for styrtbøjle (ROPS) med fuld overholdelse af FOPS krav: uovertruffen førersikkerhed

Hele TD5 Serien kan leveres enten med kabine eller med styrtbøjle (ROPS). ROPS platformen har samme ergonomiske styregreb som versionen med kabine, men denne model er designet specielt for at lette brugen for føreren, og så kan den modstå meget hårde driftsbetingelser. ROPS udgaverne kan monteres med et kabinetag til beskyttelse mod faldende genstande (FOPS), hvilket sikrer føreren, når der anvendes læssere og i lukkede miljøer, hvor der er en risiko for, at genstande kan falde ned.

Kan anvendes med R38 dæk, hvilket øger produktiviteten og reducerer jordkomprimeringen

TD5.105 og TD5.115 modellerne kan uden videre køre med R38 bagdæk og R28 fordæk, og det er den eneste traktor i denne klasse, der har denne produktivitetsfremmende egenskab. Disse dæk giver øget frihøjde ved arbejde med værdifulde rækkeafgrøder såsom salat, og de øger traktion og reducerer jordkomprimering under alle forhold.

Modelspecifikation

De nye talangivelser på TD5Serien gør, at man med det samme kan se den enkelte models ydelse. TD er synonymt med solide traditionelle traktorer med høj brugsværdi. Det første ciffer ‘5’ angiver modellens placering blandt New Holland-traktorer. Cifrene efter punktum angiver modellens maksimale effekt i hk.

Model  Maks. effekt (hk[CV])  Maks. drejningsmoment (Nm) 

TD5.65

 65

261 

TD5.75 

72 295

TD5.85

 82

328 

TD5.95 95 390
TD5.105 106 425
TD5.115 113 445

Tilgængelighed

De nye TD5 modeller lanceres i Storbritannien og Irland i forbindelse med demonstrationer på græsjord først på sommeren.

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN