Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 19/6/2012

New Holland har lanceret den næste generation af store ballepressere med forøget kapacitet og ydelse, og med en endnu højere produktivitet og et højere afkast 

New Holland har lanceret den næste generation af store ballepressere med forøget kapacitet og ydelse, og med en endnu højere pro• Op til 20% højere kapacitet og baller med op til 5% mere massefylde, hvilket øger produktiviteten
• En helt ny MaxiSweep™ pickup med en højere ydelse, der giver en bedre indføring
• Mulighed for tilpasning ved håndtering af flere forskellige afgrøder
• SmartFill™ system med indføringsindikator, det bedste i klassen, der sikrer en ensartet tæthed og ensartede baller
• Stempelhastighed øget til 48 slag/minut, hvilket giver et hurtigere afgrøde-gennemløb
• Et innovativt design for bedre adgang til service og øget sikkerhed
• Forbedret afskærmning på bindeapparatet og en rigtig god renseeffekt øger produktiviteten
• IntelliView™ IV touchscreen farvemonitor med styring af ballepresseren på en stor skærm
• Forbedrede lygter og højere førerkomfort sætter ydelsen i vejret
• Effektiv transport på vej og fremragende manøvredygtighed i marken • PLM-styring af balledata
• TwinCutter™ rotor-snitter giver en fin, ensartet snitning


New Holland har lanceret den næste generation af store ballepressere, hvilket har sat en ny standard inden for professionel ballepresning. Op til 20% højere kapacitet og baller med op til 5% mere massefylde, hvilket øger produktiviteten og lønsomheden betydeligt. Vigtige egenskaber såsom den helt nye MaxiSweep™ pick-up og et forbedret kammer til forkomprimering. Flowovervågning er blevet kombineret med gennemtestede løsninger, herunder avancerede CropID™ systemer og dobbeltbindings-teknologi, og dette giver en meget høj ydelse for professionelle brugere, eksempelvis maskinstationer eller store bedrifter med planteavl.
De fire modeller i serien producerer baller fra 80x70 cm til 120x90 cm. Designet med fleksibilitet ved skift mellem afgrøder, og de store ballepressere sikrer en høj ydelse i traditionelle og i mere utraditionelle afgrøder såsom sukkerrør og majs, perfekt til den voksende biomasse-sektor.

“Den aktuelle serie af store ballepressere er kulminationen på 25 års erfaring, og disse modeller er flagskibene i vores store modelrække” udtaler Bob Hatz, Hay&Forage and Crop Production Product Management. “De store ballepressere fremstilles på vores Centre of Harvesting Excellence i Zedelgem, Belgien, og de er udviklet til at kunne imødekomme de strenge krav til kvalitet, produktivitet og pålidelighed, som branchen stiller i dag. Der blev produceret mere end 200.000 baller, hvilket svarer til ti sæsoners arbejde, før den første producerede ballepresser forlod produktionslinien.” Tilføjer han.

En helt ny MaxiSweep™ pick-up med en højere ydelse, der giver en bedre indføring
MaxiSweep™ pick-up’en er helt nyudviklet for at sikre, at hvert eneste strå presses med i ballen. Tændernes styrke er blevet øget betydeligt på CropCutter™ modeller med anvendelsen af 6 mm spiraltænder som standard, hvilket øger holdbarheden ved arbejde i vanskeligt terræn og på marker med mange sten.

Monteringen af en halmtilholder giver et jævnt afgrødeflow fra skåret til ballepresseren, og den hindrer forstyrrelse af afgrødeflowet, hvilket gør balleproduktionen mere ensartet. Opsamling fra skåret er blevet yderligere forbedret ved hjælp af de tilpassede sideafskærmninger. Deres karakteristiske ‘S’-form leder alle afgrøder ind, selv når man kører i skarpe sving, og afgrødestumper ledes jævnt hen til opsamlingen. I kanten af pick-up’en er der nu monteret afgrødestyr, der hjælper de yderste tænder med at samle hvert eneste strå.

Den nye hjælpevalse ved indføringen sidder bag ved halmtilholdere, og den har et system med modsat roterende snegle, to med kapper for oven og en med kappe i bunden, der leder afgrøden fra pick-up’en til rotoren eller pakkeren, alt efter model. Samtidig tilpasses afgrødeflowet, så det passer præcist til indføringens bredde. Hjælpevalsen leder den fortættede afgrøde ind i indføringen, og dette giver en øget, konstant tilførsel af afgrøde.

Mulighed for tilpasning ved håndtering af flere forskellige afgrøder
De store ballepressere kan leveres med tre forskellige systemer til håndtering af afgrøde. Standard-pakkeren har to pakkergafler med hver seks enkelttænder på 870 og 890 modellerne, og tre pakkergafler med hver ni enkelttænder på 1270 og 1290 modellerne. Denne gennemtestede teknologi leder afgrøden direkte ind i kammeret til forkomprimering af lange, ubrudte strå eller hø - perfekt til hestehold.

Pakkersnitter-varianten, der kan leveres på modellerne 870 og 890, har tre pakkergafler med seks dobbelt-tænder og med seks knive, der kan tages af. Med denne variant opnås en meget høj fleksibilitet ved behandling af afgrøde, og derved kan maskinstationer skræddersy balleproduktionen til den enkelte kundes krav.

CropCutter™ modellerne producerer baller med meget høj massefylde - perfekt til biomasse-sektoren. Rotoren med ‘W’-mønster er specielt udviklet til hver ballepresser, og snittelængden kan tilpasses. Den har også en knivskuffe, som kan trækkes ud. Dette gør vedligeholdelsen lettere, og man kan tilpasse monteringen af knive. BigBaler 870 og 890 modellerne kan leveres med enten ni knive med medium snit, eller 19 knive med kort snit, og BigBaler 1270 og 1290 modellerne leveres med henholdsvis 15 eller 29 knive. Disse knive kan reguleres individuelt for at finindstille snittelængden: medium snit skærer op til ca. 8 cm, hvilket er ideelt til snitning af strøelse til kvæg, mens det korte snit skærer i en længde på 4 cm. Dette er perfekt til ensilage eller strå til strøelse til fjerkræ, og til produktion af biomasse.

SmartFill™ system med indføringsindikator, det bedste i klassen, der sikrer en ensartet tæthed og ensartede baller
Ballepresserens gennemtestede forkomprimerings-kammer er blevet yderligere forbedret med indføringen af SmartFill™ afgrødeflow indikatorer. Dette system anvender et netværk af følere, der er monteret ved forkomprimerings-kammerets indgang. Følerne overvåger afgrødeflowet ind i kammeret for at sikre skarpkantede baller med ensartet tæthed fra side til side. Denne information vises på IntelliView™ IV monitoren i kabinen, så føreren hurtigt kan se, om afgrøden indføres ensartet. Hvis der ophobes materiale i den ene side, får han med det samme besked på at styre mere til venstre eller til højre over skåret vist med store pile på skærmen.

Stempelhastighed øget til 48 slag/minut, hvilket giver et hurtigere afgrøde-gennemløb
Den nye, kraftige gearkasse har øget stempelhastigheden med 14%, hvilket giver et højere gennemløb til ballekammeret, og derved kan kørehastigheden forøges. Dette giver en betydeligt højere produktivitet ved arbejde i afgrøde, der er følsom over for fugt, eller ved ballepresning i områder med ustabile vejrforhold. Disse fordel er opnået ved at anvende et svinghjul med en større diameter og høj inerti, som neutraliserer vibrationer i afgrødeflowet.

Et innovativt design for bedre adgang til service og øget sikkerhed
Ballepresserne har et umiskendeligt New Holland design. Karakteriseret ved flydende, elegante linjer, der skærer gennem luften, og dette New Holland design, der er helt i tråd med alle vores topmodeller, giver betydelige fordele med hensyn til service og sikkerhed.

Den meget brede frontplade i ét stykke åbner på gasdæmpere, en enestående funktion inden for branchen. Dette giver uhindret adgang til alle bevægelige dele og til den automatiske fedt- og oliesmøring. Derved kan man udføre en hurtig daglig vedligeholdelse, og stilstandstiden er minimal. Sidepladerne i ét stykke åbnes på samme måde, og de lukker hermetisk omkring garnopbevaringen for at hindre indtrængen af støv. Dette giver en sikker binding og gør vedligeholdelsen lettere. Det meget flade servicedæk oven på ballepresseren har gjort vedligeholdelsen endnu lettere, og det har reduceret de områder, hvor der kan samles smuds.

Hos New Holland ved vi, at sikkerhed er fundamentalt, og at kompromisser kan være fatale, når føreren har travlt med at få afgrøden i hus i en perfekt tilstand. Vi har udviklet et unikt sikkerhedssystem, så frontpladen kun kan åbnes, når ballepresseren holder helt stille: når kraftudtaget er slået fra, og når svinghjulsbremsen er aktiveret. Man kan åbne sidelågerne uden risiko, da de kun afskærmer boksene med bindegarn, og der er ikke adgang til bevægelige dele.

Forbedret afskærmning på bindeapparatet og en rigtig god renseeffekt øger produktiviteten
New Holland har været ledende inden for dobbeltbindings-teknologi i mere end 25 år, og vores vedholdende udvikling har resulteret i en bindefunktion, der er den bedste i branchen. De forbedrede afskærmninger ved bindeapparatet sikrer, at bindeapparatet holdes fri for urenheder, og derved undgår man fordyrende fejlbindinger. Endvidere er luftstrømmen omkring bindeapparatet blevet forbedret ved hjælp af avancerede programmer til beregning af flowdynamik. Der blev fundet områder med stillestående luft, og tre blæsere er blevet monteret præcist for at blæse alle urenheder væk, før systemet tilstoppes.

Ved arbejde under meget ekstreme betingelser, eksempelvis ballepresning af majsblade og -stilke, kan der leveres et ekstra luftblæsesæt, der forsynes fra traktorens trykluftbremser. Dette automatiske system, der styres via IntelliView™ IV monitoren, leder automatisk en luftstrøm med høj hastighed mod bindeapparatet for at opnå en bedre rengøring.

IntelliView™ IV touchscreen farvemonitor med styring af ballepresseren på en stor skærm
Når der foretages ballepresning med høj hastighed, skal føreren have et godt overblik og mulighed for at kunne styre alle vigtige driftsparametre med fingerspidserne. Der kan leveres en standard IntelliView™ III monitor eller en IntelliView™ IV monitor med stor skærm. Man kan blandt andet analysere og justere ballelængde, tæthed og fugtindhold under kørslen. Blæserne ved bindeapparatet samt automatisk olie- og fedtsmøring kan også styres via skærmen. Ballepresseren er også fuldt ISOBUS-kompatibel, hvorved der kan anvendes enkeltskærms-teknologi, som giver et bedre overblik. Denne løsning kan integreres perfekt på traktorer udstyret med SideWinder™ II armlænet.

Forbedrede lygter og højere førerkomfort sætter ydelsen i vejret
Lygterne har fået nyt design med en optimeret spredning af lys omkring ballepresseren, og nat ændres til dag, når man arbejder sent om aftenen for at presse afgrøden i en optimal tilstand. Endvidere er der blevet monteret to LED-arbejdslygter ved opsamlingen, som belyser området og hjælper føreren, når der er dårlig sigtbarhed, eller når der arbejdes i mørke.

Komfortpakken er udviklet til professionelle. Håndlisten til højre på det flade servicedæk giver yderligere sikkerhed, og den ekstra store værktøjskasse og vandtanken til vask af hænderne giver ballepresseren et strejf af luksus.

Effektiv transport på vej og fremragende manøvredygtighed i marken
Ballepresseren er udviklet, så transporten bliver optimal, og den kan overholde krav om en transportbredde på 2,55 meter med montering af specifikke dæk. Tandemakslen til topmodellerne reducerer jordtrykket betydeligt, hvorved afgrøden kan vokse hurtigt igen. Dette er perfekt ved arbejde med hø eller ensilage, hvor der høstes flere gange hen over sæsonen. Endvidere holdes bredden så rigeligt inden for tre meter ved alle dækkombinationer, hvorved man kan transportere maskinen stabilt og med høj hastighed mellem markerne. Ballepresserens allerede suveræne manøvredygtighed er bibeholdt takket være rammens design.

PLM-styring af balledata
Ballepresseren har avancerede PLM-løsninger, såsom en ballevægt, der kan styres og analyseres med New Holland’s prisvindende elektroniske ActiveWeigh™ on-the-go ballevejnings-teknologi. Endvidere kan fugtindhold, dato og klokkeslæt registreres, og man kan registrere produktposition via GPS. Man kan downloade alle data vedrørende hver enkelt balle med et USB-stik for at danne præcise udbytte- og markkort-data. De indlæste data kan finjusteres for at øge produktiviteten og lønsomheden fremover. Crop ID™ systemet kan overføre alle førnævnte data til en RF-tag, som kan anvendes senere ved sporing af ballerne. Denne funktion kan leveres i 2013

TwinCutter™ rotor-snitter giver en fin, ensartet snitning
Serien af store ballepressere er fuldt kompatibel med TwinCutter™ front-snitteren. Rotoren med 88 knive med takker og reversibel funktion giver et ensartet, meget fint snit uanset betingelserne. Det fine snit giver tættere baller med brændeegenskaber, der er betydeligt forbedrede, hvilket er perfekt i forbindelse med halmfyr. Den meget fine snitning giver også en stor mængde rå fibre, der kan anvendes som tilskud til kvægfoder.

En udvikling i ballepressernes modelnumre
New Holland har indført den udarbejdede strategi vedr. modelnumre i serien af store ballepressere, så kunderne umiddelbart kan se maskinernes ydelse. Ballepresserens navn er den naturlige forlængelse af betegnelsen ‘BB’, og man kan umiddelbart se dens størrelse. Det første ciffer eller de første to cifre, enten ‘8’ eller ‘12’ angiver ballens bredde i centimeter, ‘8’ for 80 cm og ‘12’ for 120 cm. De sidste to cifre angiver ballehøjden i centimeter, enten ‘70’ eller ‘90’.

 

  

Model

Ballebredde (cm)

Ballehøjde (cm)

Stempelhastighed (slag/minut)

Muligheder for forarbejdning

 

BigBaler 870

 

80

 

70

 

48

Standard/ Packer Cutter / CropCutter

 

BigBaler 890

 

80

 

90

 

48

Standard/ Packer Cutter / CropCutter

BigBaler 1270

120

70

48

Standard / CropCutter

BigBaler1290

120

90

48

Standard / CropCutter

 

 


 

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN