Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 8/3/2012

CNH offentliggør strategisk samarbejde med Orkel AS 
CNH offentliggør strategisk samarbejde med Orkel ASLUGANO, Schweiz – (8. marts 2012) – CNH, en globalt førende virksomhed inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner, offentliggjorde i dag et langsigtet strategisk samarbejde med Orkel AS, den norske leder på markedet for rundballepressere med fast kammer, komprimeringsmaskiner og traktortrukne anhængere med høj præstation.

CNH’s samarbejde med Orkel vil omfatte en lang række nøgleområder for at styrke CNH’s førende position i branchen for landbrugsmaskiner yderligere. CNH erhverver de intellektuelle ejendomsrettigheder og værktøjsmaskinerne vedrørende Orkels rundballepressere med fast kammer (FCRB), og Orkel bliver CNH’s foretrukne samarbejdspartner i projekteringen af de nye FCRB’ere med høj præstation/til vanskelig drift.

Dette samarbejde forener CNH’s erfaringer med traktorer, sprøjter, mejetærskere, finsnittere og andre landbrugsmaskiner i alle kategorier og effektklasser med Orkels ledende teknologi inden for rundballepressere med fast kammer med høj præstation.

"Vores samarbejde med Orkel  en nøglespiller i branchen for rundballepressere med fast kammer og komprimeringsmaskiner til vanskelig drift  er et vidnesbyrd om CNH’s intention om at styrke virksomhedens tilstedeværelse i hø -og ensilagebranchen. Denne aftale bringer CNH’s produktudbud på højde med markedstendenserne og behovene hos vore globale kunder", udtalte Richard Tobin, President og CEO for CNH.

"Vi er meget begejstrede for idéen om at styrke vores markedsposition til fordel for vores kunder i Europa og at blive CNH’s udviklingspartner i det primære segment for halmpressere," sagde Jarl Gjønnes, ejer og direktør for Orkel.

Orkel-CNH produkterne sælges under Orkel, New Holland Agriculture og Case IH varemærkerne gennem de respektive netværk af forhandlere.

SeeAll

LAST NEWS

3/6/2014

New Holland Agriculture anvender FPT industrimotoren, der er blevet kåret som ‘Diesel of the Year® 2014’New Holland landbrugsmaskiner leveres snart med den utroligt effektive Cursor 16 motor, der er blevet kåret til Diesel Of The Year® 2014 af Diesel Magazine.

16/5/2014

New Holland Agriculture fejrer 50 års kvalitetsproduktion på traktorfabrikken i Basildon sammen med den europæiske presseDen 15. maj 2014 afholdt New Holland Agriculture en pressekonference på fabrikken i Basildon for at fejre fabrikkens uafbrudte produktion af traktorer i 50 år. Basildon er den eneste traktorfabrik.

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN