Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 8/3/2012

CNH offentliggør strategisk samarbejde med Orkel AS 
CNH offentliggør strategisk samarbejde med Orkel ASLUGANO, Schweiz – (8. marts 2012) – CNH, en globalt førende virksomhed inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner, offentliggjorde i dag et langsigtet strategisk samarbejde med Orkel AS, den norske leder på markedet for rundballepressere med fast kammer, komprimeringsmaskiner og traktortrukne anhængere med høj præstation.

CNH’s samarbejde med Orkel vil omfatte en lang række nøgleområder for at styrke CNH’s førende position i branchen for landbrugsmaskiner yderligere. CNH erhverver de intellektuelle ejendomsrettigheder og værktøjsmaskinerne vedrørende Orkels rundballepressere med fast kammer (FCRB), og Orkel bliver CNH’s foretrukne samarbejdspartner i projekteringen af de nye FCRB’ere med høj præstation/til vanskelig drift.

Dette samarbejde forener CNH’s erfaringer med traktorer, sprøjter, mejetærskere, finsnittere og andre landbrugsmaskiner i alle kategorier og effektklasser med Orkels ledende teknologi inden for rundballepressere med fast kammer med høj præstation.

"Vores samarbejde med Orkel  en nøglespiller i branchen for rundballepressere med fast kammer og komprimeringsmaskiner til vanskelig drift  er et vidnesbyrd om CNH’s intention om at styrke virksomhedens tilstedeværelse i hø -og ensilagebranchen. Denne aftale bringer CNH’s produktudbud på højde med markedstendenserne og behovene hos vore globale kunder", udtalte Richard Tobin, President og CEO for CNH.

"Vi er meget begejstrede for idéen om at styrke vores markedsposition til fordel for vores kunder i Europa og at blive CNH’s udviklingspartner i det primære segment for halmpressere," sagde Jarl Gjønnes, ejer og direktør for Orkel.

Orkel-CNH produkterne sælges under Orkel, New Holland Agriculture og Case IH varemærkerne gennem de respektive netværk af forhandlere.

SeeAll

LAST NEWS

5/2/2014

New Holland fejrer 50 års traktorproduktion på fabrikken i Basildon med Golden Jubilee T7 og T6 modellerneNew Hollands fabrik i Basildon fejrer et halvt århundredes uafbrudt traktorproduktion i 2014.

28/7/2013

New Holland CX7000 og CX8000 Elevation-mejetærskere. Den reneste færdigvare fra verdens mest effektive konventionelle mejetærskerNew Holland har lanceret den seneste generation af CX7000 og CX8000 Elevation konventionelle mejetærskere.

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN