Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 22/6/2012

New Holland Agriculture lancerer PLM™ (Precision Land Management) kundesupport-centret og PLM™ undervisningsakademiet 
New Holland Agriculture lancerer PLM™ (Precision Land Management) kundesupport-centret og PLM™ undervisningsakademietNew Holland Agriculture har lanceret en omfattende PLM™ support for slutbrugere sammen med PLM™ akademiet, der udbyder PLM™ undervisning. Dette gør det muligt for brugere at udnytte potentialet på New Hollands enestående PLM™ Serie fuldt ud og derved at forbedre produktiviteten.

PLM™ kundesupport-center
Vi har etableret det nye PLM™ kundesupport-center for at kunne tilbyde en ‘one-stop-shop’ for alle PLM™ forespørgsler fra kunderne, mens de befinder sig i marken. Modsat et almindeligt opkaldscenter så er vores telefoner bemandet med højt uddannet personale, og der er øjeblikkelig adgang til meget dygtige teknikere, så alle spørgsmål kan besvares så effektivt, som muligt. Der ydes direkte bistand i forbindelse med 'hvordan'-spørgsmål, så dyr stilstandstid reduceres. Mere komplekse spørgsmål varetages alene af PLM™ support-centret, så kunden har et samlet referencepunkt. Dette gør processen mere effektiv, og det gør det nemmere for kunden. Endvidere modtager kundens lokale forhandler regelmæssigt en statusopdatering, så forhandleren er fuldt informeret om emnet, indtil problemet er løst.

PLM™ kundesupport har åben mandag til fredag fra 7.00 til 19.00, og kunderne kan benytte frikaldsnummeret New Holland Top Service line 00800 64 111111. Kunderne kan også sende en email til PLM™ support-centret på adressen plmsupporteur@newholland.com hvis de ønsker det.

PLM™ akademi, undervisning af slutbruger
New Holland PLM™ akademiet er blevet etableret for at kunne udbyde den bedste undervisning i branchen, skræddersyet til hver enkelt kunde og til hver forhandler. Hver bruger får tildelt et unikt brugernavn og en adgangskode, som giver adgang til alt indhold på det dedikerede PLM™ Academy websted www.plmacademy.newholland.com. Dette er stedet med alt indhold vedrørende PLM™ undervisning, og brugere kan vælge mellem et omfattende udbud af onlinekurser, som altid er tilgængelige, så de kan få adgang til indholdet på et tidspunkt, som passer ind i det øvrige arbejde. Aktuelt tilgængelige kurser omfatter en introduktion til GPS til landbrugsvirksomhed, automatiske styresystemer og PLM™ vandstyring. Inden for kort tid vil der endvidere blandt andet blive udbudt kurser vedrørende PLM™ til høstbrug, PLM™ desktop software og PLM™ forbindelses-telematik. På forlangende kan man også få adgang til gratis instruktioner med vejledende demonstrationer.

Avancerede brugere og forhandlere med speciale inden for PLM™ kan vælge instruktørstyrede kurser, som udbydes af specialiserede undervisere. Disse kurser fokuserer på første guidance-opsætning og ved hjælp af disse kurser kan kunderne udnytte det fulde potentiale for deres valgte guidance-løsning. Man kan reservere og købe disse kurser på PLM™ Academy webstedet. Kunderne kan vælge mellem en række datoer og steder, alt efter hvad der passer bedst, og forhandlere kan afholde undervisningsforløb, der er målrettet deres kunder.

SeeAll

LAST NEWS

3/6/2014

New Holland Agriculture anvender FPT industrimotoren, der er blevet kåret som ‘Diesel of the Year® 2014’New Holland landbrugsmaskiner leveres snart med den utroligt effektive Cursor 16 motor, der er blevet kåret til Diesel Of The Year® 2014 af Diesel Magazine.

16/5/2014

New Holland Agriculture fejrer 50 års kvalitetsproduktion på traktorfabrikken i Basildon sammen med den europæiske presseDen 15. maj 2014 afholdt New Holland Agriculture en pressekonference på fabrikken i Basildon for at fejre fabrikkens uafbrudte produktion af traktorer i 50 år. Basildon er den eneste traktorfabrik.

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN