Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 13/6/2012

New Holland Agriculture’s innovative Spring Camp undervisningsforløb fokuserer på det fornyede udbud af traktorer i mellemklassen 
New Holland Agriculture’s innovative Spring Camp undervisningsforløb fokuserer på det fornyede udbud af traktorer i mellemklasseNew Holland Agriculture ser det som en forpligtelse at udbyde den bedste undervisning i branchen, så landmænd og maskinstationer kan gøre brug af et forhandlernet med den nyeste viden. Disse tjenester styres og formidles af Unetversity, en dedikeret afdeling, der har ansvaret for al undervisning. Dette års Spring Camp undervisningsforløb startede med landbrugsrelateret undervisning: anvendelsen af iPad som det primære undervisningsredskab sammen med de mere traditionelle ‘hands-on’ elementer. I dette syv uger lange forløb blev mere end 1.100 europæiske sælgere undervist i det fornyede udbud af traktorer i mellemklassen: TD5, T5 og T6 Serierne.

Et innovativt undervisningsprogram, som fremmer interaktiv selvlæring
New Holland er kendt for at levere progressive teknologiske løsninger til klodens landmænd i et format, der er intuitivt og nemt at forstå. Og præcis den samme filosofi ligger til grund for Spring Camp undervisningsforløbet. Hver deltager fik udleveret en iPad, det vigtigste værktøj i undervisningen, og alt undervisningsmateriale blev indlæst på den. Deltagerne fik adgang til multimedieindholdet med strategisk placerede QR-koder. Nogle af dem sad på selve traktorerne. Et omfattende todages undervisningsforløb med adskillige videoer og et helt sæt dokumenter på ti europæiske sprog gav en komplet 360° undervisningspakke vedrørende det fornyede udbud af traktorer i mellemklassen, herunder TD5, T5 og T6 Serierne, sammen med T4 PowerStar samt LM5020 og LM5030 Serien.

Praktisk erfaring
Deltagerne fik chancen for at 'komme bag rattet' og prøve den nyeste landbrugsteknologi i praksis. En teststrækning stod til rådighed for deltagerne, hvor de kunne simulere transport ved høj hastighed og teste manøvredygtigheden, sammen med omfattende materialehåndtering og bedømmelse af komforten. Clean Energy Leader strategien udgjorde et kernepunkt i undervisningen, og kunderne fik klart demonstreret, hvordan den innovative ECOBlue™ SCR-teknologi fra New Holland sparer brændstof. Resultaterne gav et klart bevis på effekten af ECOBlue™ SCR-teknologien. Tier 4A T6.150 bruger 10% mindre brændstof end den tilsvarende Tier 3 model, T6040. Der var totalt mere end 30 modeller fra New Holland og fra konkurrenterne til rådighed for en ægte ‘hands on’ -oplevelse.

“Vores forhandlere er New Hollands repræsentanter ude i marken. De er de første, vores landmænd og maskinstationer ringer til, og derfor er det ekstremt vigtigt, at de modtager førsteklasses undervisning, så de er fuldt informeret om den seneste udvikling hos New Holland.” Udtaler Antonio Marzia, leder af European Marketing. “Dette meget omfattende forløb med dybdegående undervisning i det fornyede udbud af traktorer i mellemklassen vil gøre vores europæiske sælgere i stand til bedre at kunne bistå kunderne i valget af det rigtige New Holland produkt.”

Baseret på historien, styrket ind i fremtiden
Det syv uger lange forløb fandt sted i Fiat Industrial Village i Torino, hvor den meget succesrige Fiat Industrial Group hører hjemme, og deltagerne fik en varm velkomst hos denne udvidede familie, der blandt andet består af CNH, Iveco og FPT Industrial. Her blev vist maskiner fra New Hollands omfattende serie af mejetærskere, grønthøstere og traktorer, sammen med en række historiske modeller, som illustrerede New Hollands omfattende og hæderkronede historie.

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN