Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 20/4/2012

New Holland sponsorerer Rio+20 topmødet, FN's konference om bæredygtig udvikling 
New Holland sponsorerer Rio+20 topmødet, FN's konference om bæredygtig udviklingNew Holland har bekræftet sin forpligtelse over for miljøet med sit sponsorat af Rio+20 topmødet, der finder sted fra den 13.-22. juni 2012 i Rio de Janeiro i Brasilien. Dette topmøde vil samle nøgledeltagerne til en række arrangementer på højt niveau med det formål at sikre en fornyet, politisk forpligtelse til at skabe bæredygtig udvikling, at vurdere fremskridtet frem til i dag og de resterende huller i implementeringen af resultaterne fra de vigtigste topmøder om bæredygtig udvikling samt at tage fat på nye og kommende udfordringer. UNCCD, FN's program for ørkenbekæmpelse, og UNFCCC, FN's rammekonvention om klimaændringer, samt CBD, Konventionen om den biologiske mangfoldighed, har sammen organiseret dette topmøde, der vil fejre de fremskridt, der er sket siden det første Rio topmøde for 20 år siden i 1992.

New Holland er en af navnesponsorerne for FN's Rio+20 topmøde
New Holland er navnesponsor for begivenheden, som er helt i tråd med brandets strategi Clean Energy Leader. New Holland har været på forkant med bæredygtigt landbrug siden 2006 og har demonstreret en aldrig svigtende forpligtelse til at forsyne verdens landmænd og landbrugsvirksomheder med den nyeste teknologi til reduktion af den miljømæssige påvirkning fra jordbruget, mens de samtidig øger produktiviteten og landbrugets bæredygtighed.

Strategien Clean Energy Leader er i centrum af international bæredygtighed i landbruget
I løbet af arrangementet vil man diskutere centrale temaer herunder arbejdet med og investeringerne i forbedring af biodiversiteten, reduktion af ørkendannelse, land management og bekæmpelse af klimaændringer. Der vil blive lagt særlig vægt på tilpasningen til og behovet for at skabe forretningsmuligheder sammen med strategier for afbødning samt det presserende behov for at udvikle energieffektivitet og nye energikilder. Disse er nogle af hjørnestenene i New Hollands strategi Clean Energy Leader, der placerer biomasse, landmænd der skaber deres egen energi fra energiafgrøder og affaldsprodukter, overvågning af klimapåvirkningen (carbon footprint) samt den brintdrevne traktor NH2™ i konceptet om det energiuafhængige landbrug i centrum af New Hollands produktudviklingsstrategi, og de virkningsfulde, praktiske eksempler på ovennævnte koncepter.

Franco Fusignani, Præsident for New Holland Agriculture, siger: "Landbrug er et af nøglelokomotiverne i den globale økonomi, og landbrugsmæssig bæredygtighed er en topprioritet for New Holland. Vi har forpligtet os til at forbedre landbrugets produktivitet, mens vi samtidig forbedrer landbrugets miljømæssige omdømme. Vi bidrager til at prøve at løse nogle af de mest presserende, globale spørgsmål herunder klimaændringerne, ørkendannelsen og opnåelsen af energiuafhængighed takket være vores verdensomspændende "fodspor", målrettede initiativer og teknologiske løsninger på både de eksisterende og de nye landbrugsmarkeder."

New Holland vil være meget synlige på den officielle webside, http://rioplus.org/rio20, med et direkte link til New Hollands egen webside, og derudover vil de holde en af hovedtalerne under topmødet.

For yderligere oplysninger gå til:

www.thecleanenergyleader.com  

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN