Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 29/7/2013

New Holland CX7000 og CX8000 Elevation-mejetærskere. Den reneste færdigvare fra verdens mest effektive konventionelle mejetærsker 

• Det prisbelønnede Opti-Fan™ neutraliserer skråningers virkning på rensesystemet
• Opti-Clean™ systemet giver en rensning, der er op til 20% mere effektiv
• Innovative Opti-Speed™ halmrystere: op til 10% højere produktivitet
• Forbedret rensning med den videreudviklede faste soldkasse
• Større korntanke og hurtigere tømning
• Op til 40 km/t ECO transporthastighed: forenkler logistikken, giver højere produktivitet og reducerer brændstofforbruget med 25% (*)
• SmartTrax™ gummibælter: reducerer jordkomprimering og giver øget trækkraft
• HID lygtesæt muliggør høstarbejde døgnet rundt
New Holland har lanceret den seneste generation af CX7000 og CX8000 Elevation konventionelle mejetærskere. Verdens mest effektive maskine med halmryster, med op til 490 hk, giver en uovertruffen halmkvalitet og den reneste færdigvare. Til store professionelle landbrugsvirksomheder og maskinstationer over hele kloden. På godt et årti er der blevet produceret mere end 10.000 CX mejetærskere, og dette er et udtryk for maskinens store popularitet blandt branchens professionelle brugere verden over.

“CX Serien blev lanceret i 2001, og er den dag i dag stadig verdens mest effektive konventionelle mejetærsker med den højeste kapacitet.” Udtaler Hedley Cooper, direktør for Combine Harvester Product Management. “Lanceringen af vores prisbelønnede Opti-Fan™ og Opti-Clean™ teknologi forbedrer rensningen med op til 20%, hvilket øger lønsomheden for alle landmænd.”

Det prisbelønnede Opti-Fan™ neutraliserer skråningers virkning på rensesystemet

Opti-Fan™ systemet, der er standard på alle modeller, kompenserer for påvirkninger, når man høster op og ned ad skråninger. Piloten indstiller blæserhastigheden på plan grund, og systemet justerer den automatisk, når mejetærskeren kører opad eller nedad. Når man kører op ad en skråning, sænkes blæserhastigheden for at sikre, at materialet ikke løber for hurtigt hen over soldene, hvilket medfører tab. Og når man kører nedad, øges blæserhastigheden for at forhindre store ophobninger. Dette effektive system giver en bedre færdigvare og reducerer tab.

Opti-Clean™ systemet giver en rensning, der er op til 20% mere effektiv

Opti-Clean™ systemet er standard på maskiner med selvnivellerende soldkasse, og det gør rensningen op til 20% mere effektiv. Det optimerer slag- og bevægelsesvinklen i rensesystemet, hvilket giver en forbedret renseeffekt. Tilløbsplan samt for- og oversold arbejder uafhængigt for at optimere kaskaden og øge kapaciteten, og soldets længere arbejdsslag og stejle bevægelsesvinkel holder mere materiale i luften, hvilket giver en bedre adskillelse.

Innovative Opti-Speed™ halmrystere: op til 10% højere produktivitet

CX7000 og CX8000 Elevation har også den eksklusive Opti-Speed™ halmryster-teknologi, som øger produktiviteten med op til 10%. Dette unikke system varierer automatisk halmryster-hastigheden baseret på markens hældning. Piloten skal blot vælge mellem fire forudindstillede værdier: hvede, majs, rapsfrø og ris, og Opti-Speed™ systemet klarer resten. Når man kører opad, reduceres halmryster-hastigheden, så stråenes transporthastighed hen over halmrysterne sænkes, og når man kører nedad øges halmryster-hastigheden for at hindre tilstopning. Dette system er en fordel ved høstning af majs takket være lavere halmryster-hastighed.

Større korntanke og hurtigere tømning

Alle korntanke er nu gjort betydeligt større, tanken på CX8080 og CX8090 Elevation er således på maksimalt 11.500 liter. Dette betyder, at mejetærskerne kan køre i længere tid uden at skulle tømme, hvilket gør arbejdet mere effektivt. Endvidere er tømmehastigheden nu på 125 liter pr. sekund, 14% hurtigere end tidligere, hvilket gør, at den største korntank tømmes på lidt over 90 sekunder.

Op til 40 km/t ECO transport-hastighed: forenkler logistikken, giver højere produktivitet og reducerer brændstofforbruget med 25% (*)

CX7000 og CX8000 Elevation er de eneste konventionelle mejetærskere, der kan køre med en maks. transporthastighed på 40 km/t, uanset hjulmontering. Denne maksimale hastighed er hele 33% hurtigere end på de tidligere modeller, og den nås ved et omdrejningstal helt ned til 1.600 o/min, hvilket reducerer brændstofforbruget med 25%.
(*) 30 km/t iht. lokal dansk lovgivning
SmartTrax™ gummibælter: reducerer jordkomprimering og giver øget trækkraft

New Hollands SmartTrax™ gummibælte system, som vi selv har udviklet, kan leveres til CX7090, CX8080 og CX8090 Elevation modellerne. Trekant-konstruktionen reducerer jordtrykket med op til 57% sammenlignet med maskiner på hjul. SmartTrax™ har positivt slæbedrev, som overfører maksimal trækkraft til underlaget. SmartTrax™ systemet fås i to forskellige sporvidder: 24” (610mm), hvilket giver en transportbredde begrænset til 3,5 meter, og 30”(760mm), ideelt til arbejde under meget vanskelige forhold.

HID lygtesæt muliggør høstarbejde døgnet rundt

Hele serien er udstyret med den meget brede IntelliView™ IV, 26,4 cm touchscreen monitor i farver, der giver et godt overblik over høstarbejdet. Denne terminal gør det muligt for piloten at overvåge og tilpasse en stor mængde høst-parametre øjeblikkeligt.

New Holland har, i tæt samarbejde med kunderne, lanceret et meget omfattende lygtesæt, der forbedrer lysspredningen foran mejetærskeren med op til 55%. De to ekstra HID-lygter oplyser skærebordet fuldt ud, og en ekstra lygte oplyser marken foran maskinen. Der er monteret to halogen HID-lygter på den bagerste afskærmning, som oplyser området bag maskinen, og piloten kan således overvåge spredning af restmateriale eller strå-flow bagud. Der findes yderligere to lygter på sidepanelerne, som oplyser bagakslen, så piloten ikke kommer til at køre hen over stående afgrøde eller værdifulde strå.

Førerkomforten er yderligere forbedret takket være det opgraderede sæde med dyb polstring og en længere vandring ved justering af sædet frem-tilbage. Dette sikrer en god komfort for piloter i alle størrelser. Som ekstraudstyr fås et opvarmet sæde helt i læder, der giver de mest krævende piloter et strejf af luksus.

 Model

Antal halmrystere

Maks. høsteffekt (kW/hk[CV])

ECE R120

Korntank størrelse (l)

Renseområde under vindkontrol (m²)

CX7080

5

220/299

9000

5,4

CX7090

5

240/326

10000

5,4

CX8070

6

240/326

9500

6,5

CX8080

6

265/360

11500

6,5

CX8090

6

330/449

11500

6,5


SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN