Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 24/4/2013

New Holland lancerer T6 Auto Command: forbedret effektivitet og produktivitet i et kompakt format 

New Holland lancerer T6 Auto Command: forbedret effektivitet og produktivitet i et kompakt format• Auto Command™ transmission med endnu højere effektivitet
• SideWinder™ II armlæn: fremragende ergonomi, prisbelønnet flere gange
• Opgraderet Horizon™ kabine: rigtig god komfort på en lang arbejdsdag
• IntelliSteer™ fuldt integreret automatisk styring: passage-til-passage præcision på 1-2 cm
• Højtydende hydrauliske komponenter: flow på 125 liter/minut
• Blue Power version: et strejf af luksus
• ECOBlue™ SCR-teknologi: reduceret brændstofforbrug med op til 10% og forbedret belastningsrespons
• Kraft/vægtforhold på helt ned til 30 kg/hk: effekt uden jordkomprimering

New Hollands anerkendte serie af T6 traktorer er blevet yderligere forbedret med tre nye modeller med Auto Command™ trinløs transmission. De firecylindrede T6.140, T6.150 og T6.160 modeller yder op til 163 hk og maksimalt 676Nm drejningsmoment med Engine Power Management (EPM). Det kompakte firecylindrede design giver en fremragende manøvredygtighed, høj fleksibilitet, effektivitet og produktivitet i overensstemmelse med T4A emissionskravene.

“T6 Auto Command-serien bliver det bedste valg for professionelle landmænd, maskinstationer og specialister inden for landbrugsvirksomhed” udtaler Luca Mainardi, direktør for Tractor Product Management. “Kraftudtag med høj effekt gør denne serie perfekt til rækkeafgrøder og grøntsager, og den ringe jordkomprimering er ideelt for maskinstationer der udfører sprøjtearbejde. Jævn acceleration og deceleration giver en høj transporthastighed, og den brancheførende ECOBlue™ SCR-teknologi gør denne effektive pakke komplet.”

Auto Command™ transmissionen giver landmænd i T6 segmentet mere at vælge imellem, og løsningen supplerer Electro Command™ semi-powershift og den mekaniske Dual Command™.

Auto Command™ transmission med endnu højere effektivitet

T6 Serien er udstyret med den seneste generation af Auto Command™ trinløs transmission (CVT). T6 Auto Command er en videreudvikling af T7 CVT-transmissionen, og den er udviklet og produceret på New Hollands egen transmissionsfabrik i Antwerpen i Belgien.

T6 anvender en lignende kraftbaseret betjeningslogik, og alle vigtige betjeningselementer er samlet på det ergonomiske CommandGrip™ multifunktionsgreb. Dette gør det muligt for førere at vælge og finjustere tre faste hastigheder og at aktivere cruise-tilstand.

Føreren kan præcist indstille hastighed i trin af 0,01 km/t, med en minimum driftshastighed på 20 m/t ved nominelt motoromdrejningstal, hvilket er perfekt til specialopgaver såsom håndplantning, og samtidig er maksimal transporthastighed 40 km/t.

Auto Command™ transmissionen er udviklet til at være mest effektiv ved den driftshastighed, der oftest anvendes til dyrkning og transport med høj hastighed, og andelen af mekanisk drev er blevet maksimeret. Den kan leveres i en 40 km/t ECO-version, og tophastigheden nås ved et lavere motoromdrejningstal (1550 o/min), hvilket er perfekt for virksomheder med megen transport.

For at forbedre sikkerheden, især ved transport af fuldt læssede anhængere i bakket terræn, har T6 Auto Command aktiv start-stop-teknologi. Når traktoren holder stille, holder transmissionen aktivt maskinen i en stationær position.

SideWinder™ II armlæn: fremragende ergonomi, prisbelønnet flere gange

Brugere af T6 Auto Command kan nyde en fremragende ergonomi takket være det anerkendte SideWinder™ II armlæn. Som brugerne kender det på T7, T8 og T9 traktorer, er alle vigtige betjeningselementer samlet, hvilket gør betjeningen intuitiv. Føreren kan også flytte armlænet til en position, der passer, da hele konsollen kan forskydes på en ergonomisk bue.

CommandGrip med soft-touch-knapper med baggrundsbelysning er placeret præcist, så det ligger godt i højre hånd. Positionen på den fuldt integrerede IntelliView™ III monitor eller den meget brede 26,4 cm IntelliView™ IV monitor, der er ekstraudstyr, er blevet optimeret, så det passer med den naturlige synsvinkel under kørsel. Touch screen farveskærmen, der er nem at anvende, gør det muligt for føreren at analysere og ændre alle parametre under kørslen.

Opgraderet Horizon™ kabine: rigtig god komfort på en lang arbejdsdag

T6 Auto Command Serien har den brancheførende Horizon™ kabine, der giver føreren en overlegen komfort. New Holland arbejder hele tiden på at gøre arbejdet endnu lettere for landmændene, og som en følge af en rundspørge blandt kunderne er vigtige betjeningselementer monteret samlet i taget. Aircondition, Bluetooth radio og lyspanel er samlet i enheder for at gøre betjeningen lettere. Opbevaring er blevet endnu bedre med tilføjelsen af to opbevarings- og ladepunkter, der passer perfekt til mobiltelefoner eller en MP3-afspiller. Den tonede bagrude reducerer solens indstråling, og der fås læderbetrukket rat og en kraftig bundmåtte, der øger komforten endnu mere. T6 Auto Command leveres stadigvæk med lavprofiltag og standardtag.

IntelliSteer™ fuldt integreret automatisk styring: passage-til-passage præcision på 1-2 cm

For at øge produktiviteten er T6 Auto Command kompatibel med New Hollands IntelliSteer™ fuldt integrerede automatiske styresystem, der lanceres i slutningen af 2013. Kombineret med New Hollands PLM™ software, der kan anvendes til udarbejdelse af kort med foreskrevne mængder og til styring af spor i marken, optimeres arbejdet i marken fuldt ud. Når der anvendes RTK-korrektion, kan man opnå en passage-til-passage præcision på 1-2 cm, hvilket reducerer jordkomprimeringen betydeligt, optimerer inputs og reducerer brændstofforbruget.

Højtydende hydrauliske komponenter: Flow på 125 liter/minut

CCLS-hydraulikpumpen med et flow på 125 liter/minut er standard på alle T6 Auto Command modeller. En vigtig fordel ved denne pumpe med stor kapacitet er et reduceret brændstofforbrug. Den store CCLS-pumpe leverer ikke alene olie, når det er påkrævet, der er også mindre grund til at køre med et højt motoromdrejningstal for at kunne levere et tilstrækkeligt olieflow. Fordelen er, at det brændstofbesparende potentiale på Auto Command CVT kan udnyttes så meget som muligt. Det giver ingen mening at kunne køre med den ønskede kørehastighed ved et lavt motoromdrejningstal takket være CVT, hvis man alligevel skal øge omdrejningstallet manuelt for at få et tilstrækkeligt hydraulikolieflow. T6 Auto Command er udviklet for at reducere dine driftsomkostninger.

Blue Power version: et strejf af luksus

For kunder, der ønsker noget mere eksklusivt, har Blue Power T6.160 Auto Command et flot design og ekstra luksuslook. Chromfarve-elementerne gør en forskel sammen med den særlige midnatsblå farve.

ECOBlue™ SCR-teknologi: reducerer brændstofforbruget med op til 10%

T6 Serien har New Hollands teknologiførende ECOBlue™ SCR-teknologi, der lever op til Tier 4A-kravene. Denne meget effektive teknologi gør det muligt for brugerne at reducere deres brændstofforbrug med op til 10% og samtidig at reducere deres CO2-udledning med op til 19%. Endvidere er produktiviteten blevet øget betydeligt med den imponerende Engine Power Management-funktion, der giver ekstra 33 hk ved krævende arbejdsopgaver, og samtidig optimeres brændstofforbruget. Belastningsresponsen er blevet forbedret med 13%, hvorved traktoren kan reagere endnu hurtigere på belastningsændringer, som forhindrer, at hastigheden falder ved krævende arbejdsopgaver.

Designet med den firecylindrede motor giver en fremragende manøvredygtighed. De kompakte mål giver en uovertruffen manøvredygtighed på forageren, og selv på den mindste gårdsplads kan læssearbejde udføres mere effektivt.

Kraft/vægtforhold på helt ned til 30 kg/hk: effekt uden jordkomprimering

T6 Auto Command har også det bedste kraft/vægtforhold i sin klasse, så lavt som 30 kg/hk når EPM er aktiveret. EPM giver en højere motorydelse, som typisk findes på større og tungere traktorer. Dette reducerer jordkomprimeringen på marken og øger nyttelasten under transport.


 

 

Model

Nominel effekt (hk[CV])

Maks. EPM-effekt (hk[CV])

Maks. drejningsmoment (Nm)

T6.140

110

143

590

T6.150

121

154

634

T6.160

131

163

676

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN