Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 4/6/2014

New Holland Agriculture anvender FPT industrimotoren, der er blevet kåret som ‘Diesel of the Year® 2014’ 
 

• Maskiner fra New Holland leveres snart med ‘Diesel of the Year® 2014’ motoren

• Cursor 16 er en højtydende, kompakt motor

New Holland landbrugsmaskiner leveres snart med den utroligt effektive Cursor 16 motor, der er blevet kåret til Diesel Of The Year® 2014 af Diesel Magazine. Den nye 16-liters, sekscylindrede rækkemotor er udviklet af koncernselskabet FPT, og den har modtaget denne prestigefyldte anerkendelse for dens overlegne teknologi.

Fabio Butturi, chefredaktør på Diesel Magazine, sammenfatter meget præcist, hvad der gør denne motor til noget enestående: “Diesel Of The Year® prisen tildeles på basis af en vurdering af teknisk innovation og design, og FPT Industrial opnår med Cursor 16 resultater på en meget spændende måde: en 16-liters motor, der yder som en 18-liters, men kun fylder som en 13-liters. En suveræn løsning, og som udtalt af FPT er det en motor, der sætter nye standarder.”

Cursor 16 har en høj ydelse, en effektiv forbrænding og et lavt brændstofforbrug, hvilket sænker de samlede ejeromkostninger for kunden. For at opnå dette er motoren udstyret med FPT Industrials patenterede High Efficiency Selective Catalytic Reduction (Hi-eSCR) teknologi, som man selv har udviklet fra bunden for at kunne leve op til de strenge Stage IV/Tier 4 Final og Euro VI emissionsbestemmelser.

Cursor 16 er højtydende og kompakt på samme tid med det bedste kraft/vægtforhold, og samtidig er den en af de mest kompakte motorer i sin klasse.

Carlo Lambro, Brand President hos New Holland Agriculture, kommenterer: “New Holland kunder får alle fordele ved, at en motorspecialist som FTP Industrial er en del af vores koncern. Dette koncernselskab har udviklet innovative og teknologiske løsninger, som har ændret branchen, og med Cursor 16 motoren får vores kunder endnu engang den bedste ydelse og økonomi, når vi lancerer de nye modeller udstyret med denne fremragende motor."

SeeAll

LAST NEWS

21/7/2014

New Holland PLM® Connect forenkler styringen af maskinparken, uanset om den er stor eller lilleModerne landbrug stiller stadigt skiftende krav til landmænd, ledere og maskinstationer, men en vigtig konstant faktor er behovet for at kunne administrere udstyret i marken så effektivt som muligt for at optimere udnyttelsen og reducere dødtiden.

21/7/2014

New Holland Agriculture supplerer TC Serien med ny model med fire halmrystereNew Holland har suppleret sin TC mejetærskerserie, der er beregnet til at yde en pålidelig præstation i forskellige afgrøder og forhold, med den nye TC4.90 med fire halmrystere...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN