Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 6/2/2014

New Holland fejrer 50 års traktorproduktion på fabrikken i Basildon med Golden Jubilee T7 og T6 modellerne 
• T6.160 og T7.270 Auto Command Golden Jubilee udgaver
• Traktor-historie gennem et halvt århundrede
• En global modernisering af landbrugsvirksomhed
• Forøgelse af produktivitet og forbedring af komfort og bæredygtighed

New Hollands fabrik i Basildon fejrer et halvt århundredes uafbrudt traktorproduktion i 2014. Som en fejring af denne vigtige milepæl produceres der eksklusive Golden Jubilee udgaver af T7.270 Auto Command og T6.160 Auto Command. Der vil også finde en række arrangementer sted i løbet af året for at markere begivenheden.

“New Hollands fabrik i Basildon har været midtpunktet for vores traktorproduktion i 50 år. I dag producerer fabrikken traktorer i området mellem 120 og 270 hk, der hjælper landmænd og maskinstationer verden over med at drive deres virksomhed endnu mere produktivt, effektivt og bæredygtigt,” udtaler Carlo Lambro, Brand President hos New Holland Agriculture. “Disse eksklusive Golden Jubilee udgaver fejrer den store succes, både med T7.270 Auto Command og T6.160 Auto Command. Arrangementerne i forbindelse med jubilæet giver os også mulighed for at takke de generationer af kolleger, som har bidraget til New Hollands succes.”

T6.160 og T7.270 Auto Command Golden Jubilee udgaver

Der vil blive produceret eksklusive Golden Jubilee udgaver af Basildons to flagskibsprodukter. T7.270 Auto Command Golden Jubilee er den mest højtydende traktor, der nogensinde er blevet produceret på fabrikken i Basildon, og T6.160 Auto Command Golden Jubilee repræsenterer fremtiden inden for multipurpose landbrugsmaskiner. De to modeller bliver lakeret i Profondo Blue, en dyb midnatsblå nuance, med gyldne kølergitre, gylden afskærmning på udstødningsrør og gylden modelidentifikation. Ekstra elementer inklusive luksus interiør med et komplet lædersæde som ekstraudstyr, læderrat samt en kraftig bundmåtte og fuldt integreret IntelliSteer™ automatisk styring kan leveres.

Disse traktorer blev præsenteret på Englands Lamma Show i januar, og de produceres kun i jubilæumsåret og i begrænset antal for at gøre dem til fremtidige Basildon-symboler.

Ud over disse to jubilæumsmodeller, udstyres alle modeller produceret i Basildon i 2014 med en speciel 50 års. jubilæumsmærkat, der henviser til de elegante linjer på T6 og T7 traktorserierne.

Traktor-historie gennem et halvt århundrede

Opførelsen af fabrikken beregnet til fuldt integreret produktion af traktorer begyndte i 1962, og den 15.. maj 1964 forlod de allerførste traktorer samlebåndet på Europas mest moderne traktorfabrik. Et kvart århundrede senere, i 1989, var der blevet produceret mere end to millioner motorer, og den nu legendariske Ford 7810 Silver Jubilee-model blev lanceret for at markere denne vigtige milepæl. 2012 var et andet vigtigt år for Basildon, hvor det hypermoderne besøgscenter blev åbnet, fabrikken fik Bronze World Class Manufacturing status, og Englands premierminister, David Cameron, besøgte også fabrikken.

Siden 1964 er der blevet produceret mere end 1.6 millioner traktorer og 3.1 millioner motorer i Basildon. I dag beskæftiger fabrikken mere end 1.000 medarbejdere, der alle arbejder engageret med at fremstille brancheførende traktorer. Fabrikken kan håndtere mere end 10.000 forskellige produktspecifikationer, og 85% af den samlede produktion eksporteres til lande verden over.

En global modernisering af landbrugsvirksomhed

Basildons traktorer har været med til at forme det moderne landbrug. Dette går tilbage til den første serie af Ford 1000 modeller midt i 1960'erne. De repræsenterede overgangen til æraen med moderne landbrug, og der var tale om en fuldstændig ny konstruktion fra bunden: nye motorer og transmissioner sikrede, at denne serie øjeblikkelig blev en succes verden rundt. Ford 40 Serien var banebrydende i de tidlige 1990'ere. De kom med de velkendte PowerStar motorer, der også blev produceret i Basildon. Disse traktorer forbedrede førerkomforten takket være den rummelige og lydsvage SuperLux kabine, avanceret belastningsregistrerende hydraulik med lukket center og ElectroShift, der var forgængeren for Electro Command™. Efter den imponerende lancering i England og Europa nåede salget af denne serie af traktorer med 75-120 hk over 100.000 stk.

Forøgelse af produktivitet og forbedring af komfort og bæredygtighed

TS Serien blev lanceret sidst i 1990'erne og var en videreudvikling af 40 Serien. Denne serie var den første med New Hollands karakteristiske design, karakteriseret ved den afrundede motorhjelm. Det var også den allerførste serie med Tier 1 emissionsteknologi, som var starten på New Hollands urokkelige engagement i at reducere miljøbelastningen fra landbruget. TM Serien med mellem 120 og 190 hk blev synonym med fremragende ydelse og en utrolig brugervenlighed takket være introduktionen af Terraglide™ forakselaffjedring. Det var også den første serie med den produktivitetsforøgende Engine Power Management teknologi. TM klarede en ekstrem udfordring, hvor den kørte i 500 timer udelukkende på 100% biodiesel: et imponerende resultat! T6000 Serien fortsatte i TM Seriens fodspor, da to modeller, der kørte på 100% biodiesel, blev leveret til det bæredygtige Eden Project i Cornwall, England.

Basildon-traktorer har altid været på forkant med transmissionsteknologi. T7000 Serien kom med det bedste powershift i sin klasse, i form af Power Command™ transmissionen. Auto Command™ trinløs variabel transmission blev lanceret i Basildon i 2009 på T7000 Serien, og det samme gjorde det skelsættende ergonomiske SideWinder™ II armlæn.

Fabrikkens seneste serie, T6 og T7, viderefører denne produktive, effektive og bæredygtige arv. Disse modeller er udstyret med den innovative ECOBlue™ SCR-teknologi, der lever op til de seneste krav i emissionsbestemmelserne, hvilket har reduceret brændstofforbruget med op til 10% med en samtidig forøgelse af produktiviteten.

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN