Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 22/7/2014

Med den helt nye CR Serie af mejetærskere har New Holland Agriculture hævet overlæggeren, når det gælder høsten 
• Høst i en ny dimension: kulminationen af 40 års Twin Rotor™ -teknologi
• Twin Rotor™, Dynamic Feed Roll™, Twin Pitch-rotorer, SmartTrax™ med Terraglide™-affjedring: gennemprøvede teknologier, der hele tiden giver større kapacitet
• Massiv styrke, meget stor korntank, omfattende autonomi: Produktiviteten når nye højder med en stigning på helt op til 15%
• CR10.90 (Tier 4B) er udstyret med Curser 16 motoren, der blev Diesel Of The Year® 2014
• Harvest Suite™ Ultra kabine: designet til den ypperste høstkomfort

New Hollands helt nye CR mejetærskere løfter høsten til et helt nyt niveau: op til 15% større produktivitet i afgrøder med små kerner, med helt ned til kun 0,2% beskadigede kerner samt den ultimativt bedste førerkabine. Den sidste nye Harvest Suite™ Ultra kabine er større og har større glasareal end tidligere modeller. Serien består af seks modeller, hvoraf CR10.90 er topmodellen, den første mejetærsker, der kommer ind i klasse 10-segmentet i Europa, og den kraftigste CR nogensinde, der yder branchens højeste kapacitet og giver en helt enestående præstation.

“Den nye CR Serie er kulminationen af 40 år med Twin Rotor™-teknologien,” fastslog Hedley Cooper, chef for Combine Harvester Product Management. “Den er forsynet med det bedste af New Hollands høstteknologi: Twin Pitch Rotors, Dynamic Feed Roll™, SmartTrax™ gummibælter, Terraglide™ affjedring, motorteknologierne ECOBlue™ SCR og Hi-eSCR – det hele arbejder sammen om at give den allerbedste præstation. Alt dette kombineres med Harvest Suite™ Ultra kabinen, der giver høstkomfort en helt ny definition. Og med den kapacitet og præstation, der ydes af CR10.90, træder du ind i en helt ny høstdimension. Du kan ikke ønske mere."

Gennemtestede teknologier giver større kapacitet end før

New Holland forbedrer og forfiner fortsat sin gennemtestede Twin Rotor teknologi, der er beregnet til høst med høj kapacitet, og som giver stort udbytte tillige med en uovertruffen kernekvalitet.

Dynamic Feed Roll systemets mekaniske stenbeskyttelse, der arbejder under høst, øger CR mejetærskerens store kapacitet ved at føre afgrøden hurtigere og mere ensartet ind i rotorhuset, samtidig med at sten fjernes uden standsning eller forsinkelse. De nye takkede slagler på cylinderen er skånsomme mod afgrøden, hvilket giver halm af høj kvalitet. Dette opnås uden ekstra effektforbrug, hvilket øger kapaciteten og forbedrer kvaliteten af kerner og halm i forhold til den tilsvarende model med samme hestekræfter i den foregående serie.

CR mejetærskere arbejder uden problemer under forskellige afgrødeforhold takket være Twin-Pitch rotorerne, og det kan øge produktiviteten med op til 10% i fugtige afgrøder. Det er let at skifte fra høst af små kernede afgrøder til majs og ris. De helt nydesignede, justerbare rotorblade kræver mindre effekt i afgrøder med stort volumen og giver altid halm i høj kvalitet.

SmartTrax™ gummibælterne med Terraglide™ affjedringssystemet, der er standard på topmodellen CR10.90, og kan fås som ekstraudstyr på de øvrige modeller. De sikrer en fantastisk trækkraft og ringe komprimering af jorden, samtidig med at kørslen foregår fuldstændig blødt og jævnt.

Massiv styrke, meget stor korntank, omfattende autonomi: Produktiviteten når nye højder med en stigning på helt op til 15%

CR mejetærskerne har flere hestekræfter end nogensinde: fra 449 hk på CR7.90 til hele 652 hk på topmodellen CR10.90. Fem af modellerne er udstyret med New Hollands Tier 4A ECOBlue™ SCR-teknologi, og topmodellen CR10.90 er forsynet med Diesel Engine of the Year 2014 Cursor 16 med ECOBlue Hi-eSCR-teknologien, der allerede overholder Tier 4B bestemmelserne. Motoren har Common Rail teknologi, der giver præcis brændstoftilførsel og en fantastisk reaktion, og resultatet er en ensartet høj produktivitet uanset høstforholdene.

New Hollands meget effektvie ECOBlue-teknologi yder imponerende brændstofbesparelser, hvilket reducerer driftsomkostningerne og udvider det i forvejen omfattende autonomi, som den meget rummelige brændstoftank giver – 1300 liter på CR9.90 og CR10.90. Topmodellens ekstra lange sammenklappelige tømmesnegl på 10 meter, passer til de største skæreborde og højeste kornvogne.

Korntankens store kapacitet – fra 11.500 liter på CR7.90 til 14.500 liter på CR9.90 og CR10.90 – kombineret med den lynhurtige tømmehastighed på op til 142 liter/sekundet og den store autonomi betyder, at der ikke spildes så meget som et sekund i løbet af dagen: produktiviteten øges med 15%, og den viger ikke, før arbejdet er udført.

Harvest Suite™ Ultra kabine: designet til den ypperste høstkomfort

Den nye Harvest Suite Ultra-kabine, der er designet i samråd med kunderne, giver høstkomfort en helt ny betydning. Den rummelige kabine på 3,7 m3 er større end sin forgænger, og indvendigt er den helt nydesignet for yderligere at forbedre ergonomi og komfort. Det nye force-based CommandGrip™ multifunktionsgreb er intuitivt at bruge, og det gør det let at finjustere høsthastigheden, så ydelsen øges. Den nye høstkonsol er konstrueret som førerens forlængede arm.

Den ekstra brede 26,4 cm IntelliView™ IV farveberøringsskærm placerer alle de vigtigste parametre ved førerens fingerspidser. Den er fastgjort på ruller, så den kan anbringes i den mest komfortable position. Som ekstraudstyr kan der fås endnu et IntelliView-display til førere, der har brug for alle de oplysninger, de kan få, på én gang.

Den nye kabine har større glasareal end de tidligere modeller. Det 6,3 m2 store glasareal giver sammen med gulvets hældning mod forruden et fremragende udsyn hele vejen rundt og et godt overblik over skærebordret.

Til de lange høstdage kan der vælges mellem tre sædetyper, der giver øgede komfortniveauer - fra det brede standardsæde med stofbeklædning til luksussædet med stofbeklædning, varme og ventilation og helt op til topmodellen, der er et lædersæde med ekstra justering op og ned samt regulering efter vægt.

Når høstarbejdet fortsætter efter mørkets frembrud, giver de præcist udformede arbejdslygter perfekt udsyn over hele skærebordet og marken foran maskinen. Belysning af tømmesneglen og fire arbejdslygter bagpå betyder, at landmanden kan fortsætte arbejdet lang tid efter mørkets frembrud lige så effektivt og korrekt som om dagen. Der kan fås HID- og LED-pakker med arbejdslygter med en fantastisk lang rækkevidde, hvilket giver et udsyn på helt op til 500 m.

Model Klasse Rotors diameter (in) Maks. høsteffekt (kW/hk[CV]) ECE R120 Korntankens kapacitet (liter) Soldareal under kontrol af luftstrømmen (m²)
CR7.90 7 17 449 9500/11500 5,4
CR8.80 8 17 490 11500 5,4
CR8.90 8 22 490 11500 6,5
CR9.80 9 22 517 12500 6,5
CR9.90 9 22 571 14500 6,5
CR10.90 10 22 652 14500 6,5
1kW = 1.359 hk

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN