Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 22/7/2014

New Holland Roll-Belt™ ballepresser med variabelt kammer: 40 års kontinuerlig udvikling 
• Fyrre år med New Hollands kvalitet inden for rundballepressere
• Ny ActiveSweep™: ideel til skånsom håndtering af afgrøder

I de sidste 40 år har New Holland produceret mere end 235.000 Roll-Belt pressere, hvilket er bevis på deres fortsatte popularitet verden over. For at fejre denne betydningsfulde milepæl vil der på alle nye Roll-Belt modeller være en 40 års mærkat, der samtidig markerer disse nye modellers succes. Den seneste generation har omdefineret rundballepresning med avanceret Roll-Belt teknologi, der kan forbedre kapaciteten med op til 20% og tætheden med op til 5%.

New Holland introducerede den nye Roll-Belt™ rundballepresser med variabelt kammer i 2013. Den er forsynet med indføringssystemer med rotor som SuperFeed™ og CropCutter™. Den nye ActiveSweep™ løsning til afgrødebehandling giver endnu en mulighed for skræddersyet presning.

Ny ActiveSweep™: ideel til skånsom håndtering af afgrøder

ActiveSweep, der kan fås både på modellerne Roll-Belt 150 og Roll-Belt 180, er blevet specialfremstillet af New Holland til at overføre afgrøden direkte fra pickuppen til ballekammeret for at give en skånsom håndtering. ActiveSweep er perfekt til presning af hø og halm og passer godt til dem, der ønsker at bevare lange, hele strå, samtidig med at tabet minimeres, og resultatet er en balle, der let kan rulles ud til fodring eller strøelse.

Selv om ActiveSweep er et enkelt system, giver det en fremragende produktivitet. Tænderne er anbragt i et `W’-mønster og fører aktivt materialet ind i ballekammeret. Specielt designede afstrygere forhindrer, at værdifuld afgrøde går tabt mellem fingrene, og endvidere undgås derved tilstopning, der reducerer produktiviteten. Den nye Roll-Belt ActiveSweep øger kapaciteten med op til 20% sammenlignet med det tidligere pressersystem.

“ActiveSweep er blevet lanceret som et supplement til rotorvarianten SuperFeed™ og den professionelle CropCutter,” siger Bob Hatz, chef for Hay and Forage Product Management. “Dette nye indføringssystem er designet til bedrifter, der fokuserer på traditionel produktion af hø og halm, og dem, der har specialiseret sig i lucerne, og som gerne vil bevare afgrøden i et stykke. ActiveSweeps nye innovative design giver en imponerende forøgelse af kapaciteten med helt op til 20%, hvilket gør presseprocessen mere effektiv og rentabel.”

Model

Ballehøjde
(minimum-
maksimum [m])

Ballebredde (m)

Min. påkrævet
kraftudtagseffekt
(hk[CV])

RollBelt 150

0,90 - 1,5

1,2

60

RollBelt 180

0,90 - 1,8

1,2

70

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN