Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext 22/7/2014

New Holland PLM® Connect forenkler styringen af maskinparken, uanset om den er stor eller lille 
• Integrerer indsamling, bearbejdning og overførsel af maskindata
• Giver oplysninger, der kan forenkle administrationsbeslutninger og overvåge maskinens aktiviteter
• Passiv betjening ved hjælp af nettet giver adgang til aktuelle betjeningsdata for maskinen. Aktiv indgriben på basis af forud definerede parametre kan anvendes til at advare føreren om potentielle problemer
• ‘Realtids’-tjeneste, der holder øje med maskinens data og relaterede driftsoplysninger
• Specialfremstillet af New Holland til at lette opsætning og anvendelse, med mulighed for instruction


Moderne landbrug stiller stadigt skiftende krav til landmænd, ledere og maskinstationer, men en vigtig konstant faktor er behovet for at kunne administrere udstyret i marken så effektivt som muligt for at optimere udnyttelsen og reducere dødtiden. New Holland PLM® Connect er et topmoderne kommunikationssystem, der kan forenkle styringen og overvågningen af udstyr fra et centralt kontor, hvilket gør det muligt at overvåge maskinens funktion, uden at det er nødvendigt at bruge tid på at bevæge sig mellem de enkelte anvendelsessteder. Det er et fleksibelt system, der kun behøver en 12 volts forsyning for at kunne arbejde sammen med udstyr af alle mærker.

“New Holland PLM Connect er det næstbedste efter at sidde ved siden af føreren,” siger Luca Mainardi, chef for Tractor and Precision Land Management Product Management. “De, der skal administrere udstyret i marken, kan via et onlineinstrumentpanel gribe ind i betjeningen og overvåge, hvordan arbejdet skrider frem. Det er med til at øge anvendelsestiden, forbedre produktiviteten og effektiviteten, og endda optimere brændstofforbruget. Kommunikationen mellem føreren og administrationspersonalet er blevet forbedret, hvilket er en stor fordel, når der arbejdes med førere, der har forskellige grader af erfaring, og hvor der er stramme tidsplaner."

En vigtig funktion i PLM Connect er forbindelsen mellem de enkelte maskiner. For eksempel kan flere maskiner overvåges fra det centrale kontor, hvilket kan omfatte brug af en tablet for at få adgang til onlineportalen, og indstillingerne fra et køretøj kan overføres til et andet via meddelelsestjenesten, der er integreret i produktet. Udnyttelsen af maskinerne er en anden vigtig faktor i PLM Connect. Maskinerne i maskinparken kan hurtigt kontrolleres for at reducere dødtiden og øge ydelse, effektivitet og dermed rentabiliteten. Selv om PLM Connect fuldt ud er et New Holland produkt, er det beregnet til at give kompatibilitet med konkurrenternes produkter og inkludere ældre maskiner. Det betyder, at systemet kan anvendes i enhver eksisterende maskinpark.

PLM Connect kan fås i to niveauer, Essential og Professional, med kernefunktioner der omfatter 360° - 24/7 maskinadgang, optimeret styring af såsæd og gødning samt en detaljeret præstationsanalyse og evaluering. PLM Connect Essential passer ideelt til behovene på mellemstore gårde, og det kan monteres på traktorer, der ikke er forsynet med CANBUS-teknologi.

PLM Connect Professional giver dybdegående realtidsoplysninger om udstyr, der arbejder både lokalt og langt væk fra gårdens hovedkontor. Når PLM Connect Professional er monteret på køretøjer med CANBUS-teknologi, videresender det detaljerede oplysninger for at muliggøre fjernovervågning af maskinens parametre og direkte kommunikation med føreren. Oplysninger fra erfarne førere kan videregives til førere, der har mindre erfaring med en given betjening, så produktiviteten og betjeningseffektiviteten straks forbedres takket være realtidskommunikationen.

New Hollands forhandlere vil kunne hjælpe med opsætningen af PLM Connect-systemerne, så de passer til den enkelte kundes behov, og New Holland tilbyder kunder med mere avancerede systemer adgang til kurser for PLM-slutbrugere.

“New Holland er bevidst om, at nogle landmænd og maskinstationer har forbehold over for moderne forbundne systemer,” tilføjer Luca Mainardi. “En vigtig faktor i PLM Connect er systemets mulighed for at tilpasse sig slutbrugerens skiftende erfaringsniveauer. Det betyder, at nybegyndere i PLM Connect kan starte med grundlæggende overvågning, der kan være så enkel som bare at lokalisere et givet udstyrs position. Efterhånden som brugeren bliver mere fortrolig med systemets muligheder, er det muligt at udforske flere sider af systemet. PLM Connect er beregnet til at passe til alle brugertyper, og systemet er ikke udelukkende tænkt til dem, der er vokset op med avanceret teknologi.”

SeeAll

LAST NEWS

3/5/2015

New Holland Agricultures pavillon åbner dørene på EXPO Milano 2015New Holland Agriculture er den eneste producent af landbrugsudstyr på EXPO med egen pavillon. Denne åbner dørene den 1. maj...

13/11/2014

New Holland Agriculture opgraderer TD5 traktorsortimentet, øger produktiviteten og brændstoføkonomienNew Holland Agriculture lancerer en større opdatering af TD5 Serien, et traktorsortiment, der er populært blandt traditionelle mælkeproducenter og kvægopdrættere på grund af seriens pålidelighed og alsidighed og det fremragende og konkurrencedygtige...

NEW HOLLAND OVER HELE VERDEN