Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext  

New Hollands BigBaler modtager SIMA Silver Innovation Award for branchens bedste sikkerhed 

New Holland’s BigBaler receives SIMA Silver Innovation Award for industry-leading safety • Klassens bedste sikkerhed på ballepressere øger førerens oplevelse
• Branchens største gennemløb på op til 110 baller/time
• Op til 20% højere kapacitet og op til 5% tættere baller øger produktiviteten

Med den eftertragtede SIMA Silver Innovation Medal har New Hollands BigBaler Serie af storballepressere yderligere cementeret sin position som branchens førende. Hvad der især imponerede den internationale jury af landbrugseksperter var de meget moderne sikkerhedsfunktioner, som øger sikkerheden for føreren, der kan udføre justeringer uden brug af værktøj, samtidig med at klassens bedste ydelse bevares. Endvidere er BigBaleren bare det seneste produkt i den fornyede, professionelle produktlinje til behandling af hø og grøntfoder med den opdaterede FR Serie af selvkørende finsnittere og den nye Roll Baler, en rundballepresser med fast kammer til store, tætte baller.

BigBaler produceres på New Hollands globale Centre of Harvesting Excellence i Zedelgem, Belgien, hvor den drager fordel af verdens mest avancerede høstekspertise. Fabrikken, der for nylig nåede op på bronzeniveau i World Class Manufacturing, rummer både produktstyring og udviklingsteam sammen med test- og produktionsafdelingerne. Denne fuldt integrerede model sikrer et tæt samarbejde og en kontinuerlig dialog, så BigBaleren garanteres en uovertruffen konkurrencedygtighed, funktionalitet og kvalitet. Zedelgem er endvidere hjemsted for topmodellerne i CR Seriens rotormejetærskere og de traditionelle CX mejetærskere, samt den velkendte serie af FR selvkørende finsnittere.

"Vi er begejstrede for, at juryen har anerkendt vores store bestræbelser for at forbedre førerens sikkerhed i den nuværende BigBaler Serie, kulminationen af mere end 25 års kontinuerlig udvikling", udtaler Franco Fusignani, leder af New Holland Agriculture. "Vi har ikke kun engageret os i at øge landbrugsvirksomhedernes fortjeneste, vi vil også gerne forbedre livet for de mennesker, der arbejder med vores maskiner hver dag. Sikkerheden står øverst på vores dagsorden."

Garanteret sikker og pålidelig betjening
BigBaler Serien er blevet designet med sikkerhed i centrum, fordi vi hos New Holland ved, at sikkerhed er grundlæggende, og at kompromisser kan være fatale, når føreren har travlt med at få afgrøden i hus i perfekt tilstand. Endvidere er disse avancerede sikkerhedssystemer blevet konstrueret, så det er let og problemfrit at få adgang uden anvendelse af værktøj.

Vi har udviklet et unikt sikkerhedssystem, så frontpladen kun kan åbnes, når ballepresseren holder helt stille: når kraftudtaget er slået fra, og når svinghjulsbremsen er aktiveret. Kun når disse betingelser er opfyldt, kan føreren låse frontpladen op ved hjælp af et særligt greb.

Sidedørene åbnes helt sikkert, og belastningen på føreren reduceres, da åbningen lettes af kraftige gasdæmpere, der desuden understøtter sideafskærmningerne, når de er åbne. Førerens sikkerhed er blevet yderligere forbedret, da der ikke er adgang til bevægelige komponenter gennem garnboksene. Den helt flade serviceplatform oven på ballepresseren gør det endnu mere sikkert at arbejde i højden, især når det kombineres med gelændere. En særlig anordning til låsning af nålene er anbragt praktisk i nærheden af den bageste adgangsstige, og den sikrer, at der ikke er adgang til bindesystemet, før låsen er deaktiveret.

Branchens førende produktivitet, effektivitet og gennemløb: op til 110 baller i timen
BigBaler Serien har yderligere hævet standarden i segmentet for storballepressere, og den er blevet standard for professionelle maskinstationere, biomasseproducenter samt virksomheder inden for energiproduktion. Som den mest produktive, storballepresser i segmentet kan BigBaler producere op til 110 baller i timen, hvilket er et uovertruffent gennemløb.

MaxiSweep™-pickuppen sikrer konstant, jævn indføring af en endnu større mængde afgrøde, og det har bidraget til at øge kapaciteten med op til 20%. Balletætheden er blevet forbedret yderligere med op til 5% takket være det forbedrede forkomprimeringskammer, der benytter den avancerede SmartFill™-teknologi, som ved hjælp af et netværk af følere hjælper føreren med at fastholde en regelmæssig lagdannelse, så resultatet er ensartede, tætte baller.

Avancerede PLM-løsninger som f.eks. ActiveWeigh™, der vejer ballerne under kørslen, kan samtidig registrere fugtindhold, dato og tid samt GPS-placering, så der opnås præcise udbytte- og kortlægningsdata, og det betyder, at anvendelsen af såsæd, gødning o.l. kan finjusteres, så de kommende sæsoners produktivitet og rentabilitet øges.

BigBalerens helt klare fordele i gennemløb og kvalitet er yderligere blevet anerkendt med en prestigefyldt AE50-udmærkelse, der tildeles af American Society of Agricultural and Biological Engineers. BigBaler Serien anses for at være en af de 50 mest innovative produktideer, der kom på markedet i 2012.

Modeludvalg

Model

Ballebredde (cm)

Ballehøjde (cm)

Muligheder for forarbejdning

BigBaler 870

80

70

Standard/ Packer Cutter / CropCutter

BigBaler 890

80

90

Standard/ Packer Cutter / CropCutter

BigBaler 1270

120

70

Standard / CropCutter

BigBaler 1290

120

90

Standard / CropCutter

 

 SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.