Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext  

Braud 9090X olivenhøster: øger høsteffektiviteten med op til 20% og mere end fordobler høsthastigheden, så produktiviteten i meget intensive olivenplantager forbedres 
Verdens produktion af olivenolie er støt stigende, og for at kunne øge produktiviteten og styre de dermed forbundne omkostningsstigninger bevæger avlerne sig mod meget intensive plantager, der kræver meget mekaniserede høstteknikker.

Sammen med avlerne har New Holland udviklet den helt nye Braud 9090X Olive, der kan øge høsteffektiviteten med op til 20% og mere end fordoble høsthastigheden og dermed forbedre produktiviteten betydeligt.
Modellen har en rysteramme, der er blevet udviklet ud fra et design med specielle ruller foran/midt på og bagpå, der omslutter træet før og efter rystningen, så der opnås en optimal høst. Høstelementet kan arbejde i tre dimensioner, og det kan både styre og fastholde løvet, hvilket sikrer et jævnt flow ind i de patenterede, dobbeltartikulerede Noria-kurve, som derefter leder olivenfrugten ind i beholderne.

New Hollands kendte rystesystem er specielt udviklet til at overvinde den betydelige modstand, der forekommer ved høst af oliven fra træer, der er ti gange så høje som dem, der ses ved traditionel vindyrkning. Hovedrystesystemet består af 2x17 stænger, der virker på den stive del af træet sammen med de ekstra 2x4 tætte stænger, der høster træets øverste og bøjelige del, hvor den bedste olivenkvalitet er.

Et yderligere patenteret rystesystem med 2x4 stænger øger høsteffektiviteten i træets top. Denne overlegne teknologi har betydelige fordele, når det gælder høsteffektivitet, da mere end 95 % af alle oliven høstes ved en konstant kørehastighed fremad på ca. to kilometer i timen. Dette giver oliven, der høstes ved optimal modning, hvilket sikrer producenten maksimalt udbytte.

SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.