Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

next  

Grain Cam™ system 
 

Renhed frem for alt: endnu en New Holland fornyelse.

 

Ved at undgå alle gætterier i forbindelse med mejetærskerindstillingerne, forbedrer det prisvindende Grain Cam system kernerenheden og førerkomforten. Systemet fungerer ved en genkendelse af koncentrationen af avner og knækkede kerner i materialet. Disse oplysninger vises som en graf på IntelliView™ III monitoren.

  • Et kamera registrerer koncentrationen af avner og knækkede kerner i materialet, når det føres gennem kornelevatoren til korntanken.
  • Disse data vises på den nye IntelliView™ III monitor i grafisk form, så føreren kan foretage de nødvendige finindstillinger for at øge renhedsgraden
  • Guldmedalje for fornyelse på Agritechnica 2007

 

SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.