Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext  

Intelligent anhængerbremsesystem: klassens bedste sikkerhed og stabilitet på vejen 
Det intelligente anhængerbremsesystem øger sikkerheden, idet det automatisk styrer ventilen, som regulerer den bremsekraft, der udøves på anhængeren, når traktoren tager farten af, så der skabes en udlignende bremseeffekt mellem traktor og anhænger. Et elektronisk styresystem, der modulerer anhængerbremserne, sikrer en ensartet bremsning på traktor og anhænger. Hermed elimineres den skubbende effekt, der i yderste instans kan medføre, at traileren slingrer og stiller sig på tværs.

Dette system øger transportsikkerheden, når transmissionen eller motorbremsen anvendes til at tage farten af med, da denne reduktion af hastigheden registreres og den samme proces med modulation af anhængerbremsen sætter ind for at sikre, at anhængeren når den tilstræbte deceleration så hurtigt og sikkert som muligt. Denne styrede og harmoniserede bremseeffekt betyder, at standselængden for kombinationen traktor og anhænger praktisk talt er den samme som traktorens uden anhænger ved deceleration.

SeeAll

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.

New Hollands BigBaler modtager SIMA Silver Innovation Award for branchens bedste sikkerhedMed den eftertragtede SIMA Silver Innovation Medal har New Hollands BigBaler Serie af storballepressere yderligere cementeret sin position som branchens førende.