Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext  

Smart Key: forbedret styring af fører og maskinpark 

Smart Key giver landmænd og maskinstationer et produktivitetsfremmende værktøj til fører og maskinparken. Endvidere er systemet med til at bekæmpe det stadigt stigende antal tyverier af landbrugsmaskiner. Hver fører får sin egen, unikke Smart Key, der i høj grad vil øge den daglige arbejdsoplevelse. Hver Smart Key er forsynet med en fuldt programmerbar radiofrekvensidentifikationschip med en unik nøgleidentifikator, der gør det muligt for ejeren af maskinparken at følge førerens arbejdsmønster og udnyttelsen af maskinparken.

Hver personlige Smart Key, der knyttes til en fører, kan programmeres til at fungere på udvalgte maskiner i en maskinpark (der kan tildeles op til 40 maskiner pr. nøgle), eller den kan programmeres til at være kompatibel med alle maskiner. Dette sikrer, at førerne kun kan starte de maskiner, der forud er blevet specificeret til deres personlige nøgle. Endvidere er en enkelt nøgle kompatibel med alle New Hollands produkter, så man undgår at skulle have flere nøgler. Der kan forbindes forskellige maskinparametre med hver nøgle, f.eks. begrænsning af hastigheden på vejen på maskiner, der køres af mindre erfarne førere. Den enkelte fører kan genkalde sine foretrukne maskinindstillinger ved hjælp af IntelliView™-skærmen, der automatisk genkender nøglens ejer ved start, så føreren straks kan gå i gang med arbejdet. Det betyder, at der spares tid på at indgive personlige præferencer.

Systemet kan desuden registrere individuelle førerprofiler som f.eks. deres gennemsnitlige brændstofforbrug, bearbejdet antal hektarer og eventuel forkert betjening, og disse overføres via telematik til administrationssoftwaren. Dermed har gårdens administrerende personale mulighed for at fordele de forskellige opgaver til de mest effektive førere for på den måde at øge rentabiliteten. Endvidere forsyner det store landbrugsvirksomheder med en elektronisk registrering af, hvor mange timer der er arbejdet, så bogholderiet forenkles.

Individuelle SmartKey-profiler administreres via maskinens IntelliView™-skærm (på maskiner uden berøringsfølsom skærm kan teknisk support og programmering udføres af den lokale forhandler). Den brugerdefinerede adgangskode til køretøjet (VAC) anvendes til at få adgang til menuen for administration af de elektroniske nøgler (KMM), der definerer nøgleprofilen (profilerne) for en bestemt maskine. Ved hjælp af KMM kan der tilføjes eller slettes nøgler, eller der kan laves en backup. Der kan endvidere indstilles en udløbsdato for den enkelte nøgle for at forhindre misbrug af maskiner, hvis det drejer sig om kontraktansatte personer eller løsarbejdere. Der kan vælges en unik VAC for hver maskine, eller den samme VAC kan anvendes til hele maskinparken.

SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.