Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

previousnext  

SynchroKnife™-drev: mere ensartet høst, øget komfort og højere kvalitet af mejetærskernes skæreborde 
Med det centralt monterede SynchroKnife™-drev har New Holland revolutioneret skærebordets drev. Det sikrer en lige vægtfordeling i hele skærebordets bredde, og det giver en mere ensartet stubhøjde. Endvidere betyder disse perfekt afbalancerede skæreborde, at avancerede højdekontrolmekanismer til skærebordet som f.eks. Auto Float™ II arbejder mere effektivt.

Denne løsning med slank profil, der er anbragt under skærebordets gulv, fastholder en jævn afgrødestrøm til skærebordet, hvilket giver bedre indføringsegenskaber, ligesom skærebordet udnyttes i hele sin bredde.

Da de pladskrævende gearkasser i siden er fjernet, kommer værdifuld afgrøde, der står på marken, ikke til at hænge fast. SynchroKnife™-drevets midterplacering har reduceret den mekaniske kompleksitet ved at eliminere behovet for sekundære gearkasser på pickupskæreborde.

Dobbelte modsatrettede hydraulisk drevne knive har reduceret presset på skærebjælken, og dette har forbedret driftssikkerheden og reduceret sandsynligheden for dyr, produktivitetshæmmende spildtid i den intensive høstsæson. Desuden har dette system i høj grad øget komforten i kabinen ved at reducere de vibrationer, der når føreren. Disse skæreborde er beregnet til at blive monteret på mejetærskere i CR- og CX8000 Serierne.

New Holland Awards Agritechnica 2011 video

SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.