Skift land

Careers

Presse

Brugt Udstyr

Kontakt os

next  

EASYDRIVE™ CVT TRANSMISSION 
Udviklet af New Holland for let brug af hydrostatisk drev med den mekaniske transmissions mulighed for fast hastighed - den nye EasyDrive™ transmission giver dig det bedste af begge typer transmissioner.

Vælg en fast hastighed, ligesom på en mekanisk transmission eller brug speederpedalen til at vælge den ønskede kørehastighed.

Fuld fartpilot er standard, med trinløs hastighed mellem 0-40 km/t.

En række andre avancerede standardfunktioner er med til at gøre kørsel med denne nye transmission en fantastisk oplevelse.


/PublishingImages/cnhimg/products/BOOMER%203000/EasyDrive.flv

SeeAll

New Holland Agriculture T3F vinder TOTY® 2015 - prisen for bedste specialtraktor, en forbløffende præstation i segmentet for specialiserede traktorerEfter en lang proces, hvor juryen, der skulle tildele denne prestigefyldte pris, igennem seks måneder har analyseret og afprøvet alle konkurrencedeltagerne i marken, har New Hollands nye T3F traktor vundet titlen som Tractor of the Year®

Avanceret høstteknologi henter to sølvmedaljer til New Holland på AgritechnicaMed modtagelsen af to sølvmedaljer på Agritechnica for fornyelser inden for mejetærskere har New Holland yderligere bekræftet sin position som branchens førende producent af høstudstyr.