Tillbaka till alla nyheter och händelser
Nyheter

Lars Skjoldager Sørensen – Director Product Management Combines, Headers and Foragers


Lars Skjoldager Sørensen er blevet udnævnt til Director Product Management Combines, Headers and Foragers for New Holland. Med denne udnævnelse vil Lars i fremtiden være en del af New Hollands globale ledelsesteam.

Lars startede hos New Holland Agriculture i 2007, hvor han var ansvarlig for eksport, salg og virksomhedsudvikling i de nordiske og baltiske lande.

I 2009 blev han Business Director i Danmark, hvor han stod bag et succesfuldt opsving i salget for New Holland, hvilket gjorde at New Holland igen blev markedsførende inden for branchen.

I 2011 blev han udnævnt til Business Director i den nordiske region og CEO hos CNH Danmark A/S, hvor han plejede og konsoliderede New Holland Agricultures forretning i Norden.

I 2013 blev Lars udnævnt til Brand Leader for APAC (Rusland/Australien/ Stillehavsregionen), hvor han lagde en solid international dimension til sin erfaring inden for salg og markedsføring.

I 2014 blev han udnævnt Marketing Director for EMEA (EU, Mellemøsten, Afrika), hvor han var leder for en række nye initiativer for salg og marketing i EMEA.

Om sit nye job siger Lars Skjoldager Sørensen.

-Dette er en spændende og ny udfordring for mig, og jeg ser frem til at være en del af New Hollands globale ledelsesteam. Jeg har det meste af mit liv arbejdet for landbruget og har altid haft en stor lidenskab for landbrug og landbrugsmaskiner. Det er for mig et stort privilegium at få lov til at være med til at tegne fremtiden for New Hollands høst produkter over hele verden.Tillbaka till alla nyheter och händelser